• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Campo Alegre Resort is op zoek naar twee dames die momenteel illegaal op Curaçao verblijven. Het gaat om de 23-jarige Dominicaanse Milagros Figueroa de La Cruz en de 37-jarige Colombiaanse Sandra Milena Solana Daravina . “Ze moeten het eiland verlaten,” aldus een management van Campo.

De Dominicaanse zou twee maanden geleden bij Campo komen werken. “Zij heeft een werkvergunning maar ze is nooit naar Campo gekomen,” vertelt de woordvoerster. “De andere vrouw heeft wel drie maanden bij ons gewerkt maar is nooit op het vliegtuig gestapt.”

Proces
“We hebben nu wel een indicatie waar de Colombiaanse is, het is afwachten wat de politie hier mee gaat doen. De twee moeten het eiland verlaten, dus ze worden hoogstwaarschijnlijk vervolgd als iedere illegaal. Wij willen niet graag dat dames die via de vergunning van Campo Alegre, het eiland bezoeken, illegaal op het eiland verblijven,” vertelt de woordvoerdster die zegt niet voor de verantwoordelijkheden weg te rennen.

7 reacties op “Dames van Campo weggelopen”

 1. Het is zeer vermeederend om dit te lezen.. Het lijkt wil een SHON die zijn SLAVIN via de moderne media terug wil eisen…. Als woordvoerster zou je moeten SCHAMEN..
  Shame on U…. Laat die meisjes van hun vrijheid genieten of ben je BANG voor concurrentie… Dat monopolie moet doorbroken worden…

 2. Epic controle fail…na twee maanden blijkt er 1 te missen;
  De andere had angst voor de slurf van het vliegveld.
  En tot waar gaat hun privacy???

 3. Alweer een opdracht voor de OM… Huiszoeking laten verrichten bij een aantal politici!

 4. Is het gepast om de hele naam van die meiden erin te zetten? Ze zijn nergens voor veroordeeld?!

 5. en als ik het wist…

 6. ontsnappen, zo …
  de een voor ze werkte,de ander na de werk periode.
  mischien heeft bram gelijk.

 7. Een listige manier om concurrentie te voorkomen…