• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De kantoren van het Ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur zijn vrijdag  gesloten in verband met een algemene vergadering voor al haar werknemers. Personen die afspraken hebben bij één van de departementen op vrijdag worden verzocht een nieuwe afspraak te maken.

Het gaat om de volgende kantoren:
– Centraal kantoor van het ministerie in Klein Kwartier 33 en alle departementen van haar ministerie die op dit adres een kantoor hebben zoals, Financiën, Personeelzaken, Communicatie, SEI projecten en Documentatie, Landbouw, Visserij.
– Abatoir en Markt van Barber
– Departament van Openbare Gezondheid (voorheen GGD) en alle afdelingen die zijn gevestigd aan de Piscaderaweg 49, Mundu Nobo zoals Hygiëne, Klachten, Epidemiën, Vaccinatie.
– Jeugdgezondheidszorg aan Groot Davelaar Kavel 11-12
– Milieuzaken en Bestuur van het ministerie aan de Sta Rosaweg 124 in Sta Rosa Office Park (Jashi)
– Inspectie Openbare Gezondheidszorg Schouwburgweg 24, Gebouw van APNA.
Het abatoir van Veterinaire Zaken aan de Abbatoirweg 15 in Parera zal tot 10.00 uur open zijn. Het kantoor is wel gesloten.

2 reacties op “Ministerie Gezondheid vrijdag gesloten”

  1. Nee John, vrijdag is een zzzeeerrrr belangrijke dag voor Jacintha, ze gaat ons namelijk uitleggen wat het was, een Portugees of een Bonairiaan. Dus nog even geduld haar hele departement is aan het googlen, maar vrijdag richt zij zich tot het volk met hopelijk een verlossend woord. Wat dit verlossend woord zal zijn ? Gevoelsmatig verwacht ik niet dat zij haar ontslag indient, alhoewel ?

  2. Kunnen deze koffie kransjes niet buiten werktijd? Ik dacht overigens dat het ministerie al maanden gesloten was want nog antwoorden op telefoontjes, faxen of brieven krijg je van hun. Laat staan enige reactie over de huidige zaken (Isla-water,ziekenhuis) die nu spelen op het eiland. Och mensen nog even en we veranderen de naam Curacao in Nos Haiti II