• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Gino Campbell is de nieuwe interim-directeur van de Gaming Control Board. Dit laat minister van Financiën George Jamaloodin weten ‘in het kader van het spoedeisende karakter’. “Er zal nog een open sollicitatieprocedure volgen voor de functie van directeur,” vertelt Jamaloodin.

Volgens Jamaloodin wordt nu het een en ader bewerkstelligs als alle statuten van overheids-nv’s zijn aangepast volgens de regels van de wet corporate governance. Dit meldt het Antilliaans Dagblad vandaag.

Soab
Campbell is goedgekeurd door de Stichting Overheidsaccountantsbureau (Soab), die moet toetsen of de persoon past binnen de gestelde regels van good corporate governance. Campbell is familie van directeur Caryllisch Campbell van Speedy Kopter, waarvan Jamaloodin eigenaar was.

8 reacties op “Campbell nieuwe directeur GCB”

 1. @Juny ik ben het 100% met je eens maar…….Waar zijn al die Yu di Korsow die van alles pretenderen en alles willen maar dt nergens laten zien??????????? ik ben zo moe om telkenmale te horen, lezen dat ze geen kans krijgen, dat ze gesolliciteerd hebben maar niets meer hebben gehoord enz. Ik daag ze uit te laten zien wat ze allemaal hebben gedaan met naam en toenaam met cv en al om die of andere baan te krijgen. Ze moeten dit ook publieke vermelden om welke reden dan ook waarom het niet is gelukt. Ik denk dat door deze transparantie wij de napraat verhalen uit Korsow kunnen helpen. Waar je vandaan komt of wie je vader of je moeder is doet dan ook niet meer terzake.

 2. @Ben, onze regering is pro YDK zeggen ze dus mag je verwachten dat banen naar YDK gaan en niet buitenlanders.. waarom denk je dat intelligente YDK wegblijven? omdat ze hier geen kans krijgen.. zelfs niet van deze zgn pro curacao regering!

 3. @Juny: wat ben jij lekker racistisch bezig. Mogen Surinamers hier niet werken dan?

 4. Campbell is toch een Surinamer.. waarom geen YDK voor deze functie? Nou Juny, is Jamalodin ook niet van Surinaamse afkomst ?

 5. Ook al zou deze man een goede job doen, je hebt altijd de schijn tegen. Dit zou je zelf niet moeten willen!!

 6. lang leve het zuiveringsproces! het uitbannen van corruptie en nepotisme! HOERA HOERA HOERA!

 7. Campbell is toch een Surinamer.. waarom geen YDK voor deze functie?

 8. Weer een vriendje een leuke salaris gegeven! Wat een veranderingen door deze regering!