• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – De vreemdelingendienst van de politie heeft 85 mensen aangehouden tijdens een inval op een Jamaicaans feest zondagmorgen om 2.00 uur. Iedereen die niet in staat was zich te legitimeren werd aangehouden. “25 mensen hebben we achteraf vrij kunnen laten.”

De overige Jamaicanen bleken illegaal op Curaçao te verblijven en werden met bussen naar de barakken van de gevangenis vervoerd waar zij hun deportatie moeten afwachten.

Succes
“De 60 mensen die op Curaçao zonder vergunning rondlopen, worden teruggestuurd naar het land van herkomst,” vertelt een woordvoerder van de politie. “We hadden meer mensen opgepakt als we eerder waren gearriveerd, maar alsnog hebben we die dag goed gewerkt.”

Verbod
De woordvoerder laat weten dat de illegalen opgesloten zitten. “De immigratiedienst is nu bezig ze weg te sturen. De illegalen krijgen geen boete maar worden wel op de zwarte lijst gezet waardoor ze drie jaar lang Curaçao niet meer binnen kunnen komen.” Tijdens de inval nam de politie 33 kleine en vier grote zakken marihuana, zeven joints, vijf zakmessen en een schaar in beslag.

7 reacties op “85 mensen aangehouden tijdens feest”

 1. Volgende week een dominicaans feest !

 2. Masta heeft echt humor,als het tenminste als grapje bedoeld is.

 3. Awo, een nederlanderse feest invallen doen en alle makamba opsluiten

 4. Nu nog een Chinees feestje, een Colombiaans feestje en een Haitiaans feestje organiseren en als we daar mee klaar zijn een Hindoestaansfeest en Pakistaansfeest en als klap op de vuurpeil een politiek feestje en we zijn van alle illegalen en illegaliteiten verlost!

 5. Eindelijk pakken ze die illegalen op , want dat brengt ook criminaliteit .

 6. Het korps moet wel genoeg mensen hebben om dit aan te pakken. Gelukkig dat er actie is ondernomen!

 7. Was te verwachten dat zoiets ooit ging gebeuren, Sterker nog, vreemd dat ze nu pas zo’n actie houden.