• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 23-jarige Lerône Seferino moest een motorongeluk vannacht met de dood bekopen. Rond 03.00 uur kreeg de politie melding van een ongeluk op de Andres Belloweg. Daar troffen zij de jongeman aan met ernstige verwondingen aan zijn hoofd.

Uit onderzoek bleek dat Seferino waarschijnlijk de macht over het stuur is kwijtgeraakt in een bocht. Hierna is hij tegen de muur van een huis gebotst. Het slachtoffer werd niet veel later door een dokter dood verklaard. Seferino is de dertiende verkeersdode dit jaar.

9 reacties op “Ongeluk eist dertiende verkeersdode”

 1. Verschrikkelijk nieuws. Echter gezien het feit dat de motor ook over de muur heenzeilde, wilde deze jongen snel naar huis. Te snel!! Hij zat in een motorclub, die heel de avond al op pad was. Moeheid speelt hier zeker een rol, ook sluit ik het machismo niet helemaal uit. Anyway, sterkte voor de familie en motorrijders leer hier nou eens een keer van!!

 2. Kan ook een technische storing zijn

 3. tis mar goed dat het rijbewijsinstituut 2 maanden dicht gaat en dat de verkeersregels uit 1957 niet meer worden nageleefd maar de huidige verkeersregels anno 2011

 4. Helaas weer een jongeman overleden! Helaas leren de motorrijders er niks van…… Veel sterkte voor de familie en vrienden!

 5. Tja als ik sommige van die motorrijders hier zie rijden veel te hard en veel geluid maken en dan feverne op de straat met gevaar voor iedereen..

 6. Ja mensen…. had wel een helm op…. maar een muur is een muur…. dan blijft er ook van de helm niet veel over……

 7. Zal wel overdwars met een rokende achterband door de bocht zijn komen zeilen……………..gaat een keer fout

 8. Waarschijnlijk geen helm op. Verkeeersregels door weggebruikers en controles door de autoriteiten worden niet nageleefd. Dit zijn dan dan de gevolgen. Pijnlijk voor de nabestaanden.

 9. geen helm op?