• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De regeringspartij Pueblo Soberano heeft minister-president Gerrit Schotte ‘wel degelijk verteld over de onredelijke wijze’ van handelen van de minister. Volgens Helmin Wiels moest Schotte onderzoek voeren naar de Centrale Bank in plaats van naar Nederland gaan.  

Wiels vertelde vorige week dat Schotte heel wat reacties kon verwachten van hem omdat hij ‘onjuist handelde’. Dit in verband met de afspraken die Schotte in de Rijksministerraad in Den Haag had gemaakt over een onafhankelijke commissie die onderzoek gaat doen naar het vertrouwen in de Centrale Bank.

Privéshows
“Het vuurwerk is niet uitgebleven, maar wij presenteren dit niet aan alle media. Dit gebeurt binnenshuis,” vertelt Wiels aan Versgeperst.com. “Het zijn privéshows en er zijn veel feiten gemaakt. Nederland kan niet ingrijpen.”

Ongeloofwaardig
Volgens Wiels zette de PAR-fractie zich tijdens het debat met de minister van Financiën gisteren ernstig voor schut. “Als je een motie wilt indienen dan hoort iedereen aanwezig te zijn. De PAR was gisteren niet compleet. Er waren maar zes leden in plaats van acht leden aanwezig. De PAR is gisteren bestempeld als ongeloofwaardige partij.”

14 reacties op “‘De PAR is een ongeloofwaardige partij’”

 1. Goed…we kunnen er pagina’s over vol schrijven…en dat is ook leuk overigens…maar het is nu toch wel bekend dat Dhr Wiels totaal geen visie en beleid heeft…inderdaad..wat al vaker gezegd wordt..alleen maar in het verleden kijken en daar tegen aan schoppen….ontzettend makkelijk…de man is een brok “frustatie” en heeft een enorm minderwaardigheidscomplex. Jammer genoeg zijn er hier op het eiland nog steeds mensen met diezelfde frustratie en minderwaardigheidscomplex die hem blind volgen….alhoewel ik van mening ben dat die achterban de afgelopen 10 maanden minder is geworden….de man komt met steeds grotere ridicule uitspraken en ideeen….een teken van een “kat in het nauw”….een advies aan de media….”doodzwijgen” die man.

 2. De regering had een optocht voor de regering en er kwamen minder dan 1000! mensen opdagen hiermee is de regering zeer ongeloofwaardig!

 3. vuurwerk binnenshuis levensgevaarlijk straks staat forti in de fik!

 4. de heer wiels, moet maar eens in de spiegel gaan kijken, dan weet hij wie ongeloofwaardig is.

 5. Tja, veel commentaar is niet nodig. Wie is hier nu ongeloofwaardig??!!!!

 6. Meneer Wiels, bent u geloofwaardig of alleen maar een ballon gevuld met ideeen die niet meer passen in deze tijd? Regeren is vooruitzien, dat zal niet lukken met een blik alleen maar vastgebakken kijkend naar het verleden! De mensen van de huidige regering (en u) kunnen niet voor schut gezet worden, daar zijn ze zelf mee bezig!

 7. De pot verwijt de ketel dat ie zwart/wit ziet!
  *** Odracht van kiezers aan ALLE bestuurders:
  Ga eindelijk eens normaal (samen)werken voor het dikke salaris dat wij als bevolking met onze belastingcenten op tafel leggen!
  Als je daar niet capabel voor bent rot dan op en ga lekker thuis onder de boom niks zitten doen en val ons niet lasrtig met allerlei frustraties. Stelletje kleuters!

 8. Is het nu echt afgelopen met de persvrijheid ?

 9. Het vuurwerk is niet uitgebleven, maar wij presenteren dit niet aan alle media. Dit gebeurt binnenshuis, aldus Wiels. Nu kan ik mij het volgende gesprek voorstellen;

  Wiels; Gerrit het inroepen van hulp vanuit Nederland had je met mij moeten overleggen
  Gerrit; Ja maar ik werd er een beetje mee overvallen
  Wiels; Niets mee te maken, zeg maar dat dat niet gaat gebeuren
  Gerrit; Ja maar, dan sta ik voor paal
  Wiels; Ta bo asunto
  Gerrit; Ja maar
  Wiels; Niks ja maar, je doet wat ik zeg of ik trek de stop eruit
  Gerrit; (met staart tussen de benen) OK OK, ik bel wel even

  En aldus geschiedde.

 10. Almighty Wiels…die vent is op zijn grote ronde voorhoofd gevallen

 11. Waarom maakt Wiels zich nu weer druk over het feit dat de PAR maar met 6 mensen aanwezig is.

  Verspil je energie eens niet aan allemaal die onzin en ga eens wat DOEN,

  Suggestie: REGEREN bijvoorbeeld !

 12. Is dit nieuws?

 13. Dude, niemand van jullie is geloofwaardig. Jullie maken apen van jezelf door elkaar op deze manier vliegen af te vangen steeds. Dit eiland is zo goed als kapot, vernield en op sterven na dood door het gezeik van jullie allemaal. Wow, wat is het hier de laatste tijd verpest zeg.

 14. Wiels en de regering zijn een stuk ongeloofwaardiger!