• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De protestmars tegen corruptie was gisteren een groot succes. De optocht werd aangevoerd door premier Gerrit Schotte en ook andere partijen liepen mee. “Het was onze aanzet die werd aangevuld door de andere partijen,” vertelt Carlos Monk, partijleider van Pueblo Soberano.

De mars was gisteren behalve een steunbetuiging aan de zittende regering een protest tegen corruptie in de samenleving. “Ik neem aan dat de hele bevolking nu na zeven maanden regeren wel weet wat er speelt,” vertelt Monk.

Perplex
“Ik sta gewoon perplex dat er zoveel mensen denken dat wij corrupt zijn. Er vindt nu een grote schoonmaak plaats. De bevolking heeft recht op zijn eigen bezittingen en dat moet teruggegeven worden,” aldus Monk.

Tevreden
Veel demonstranten droegen gisteren borden met leuzen tegen de vorige regeringspartij. Monk vertelt dat de mars gisteren een groot succes was. “Het was goed om te zien dat de bevolking zo bezig is met ons eiland.”

8 reacties op “Monk perplex over aanklacht corruptie”

 1. Monk denkt dat de mensen een korte termijn geheugen hebben.
  Haha ik bklijf lachen op deze klip. Maar hoeland gaat dit zootje ongeregeld nog door.

 2. Monk is dat niet die figuur die door gewichtloosheid (zonder inhoud) is komen bovendrijven ?

 3. @ trupial , volgens mij zou hij de nieuwe minister worden van bestuurlijke vernieuwing of iets dergelijks

 4. @Trupial, weer een grote loser en corrupte man dus.. wat dat betreft passen de MAN, MFK en PS goed bij elkaar. allemaal zo corrupt!

 5. Helmin Wiels is partijleider van Pueblo Soberano (PS). Carlos Monk was partijleider van partido Niun Paso Atras (NPA). Maar door de grote verkiezingsnederlaag is hij gauw overgestapt naar PS. Deze Colombiaan zal hoogstwaarschijnlijk de nieuwe minister van Onderwijs worden namens PS.

 6. wat een lantarenpaal….

 7. Zou dat wite poeder toch het geheugen aantasten ?
  Monk – Asjes: kijk maar eens naar hun CV (verdeel en heers en vul je zakken!)

 8. Hoe kan je het over de bevolking hebben als er niet eens 1000 mensen meeliepen?

  En hoe zou dat nu komen dat de bevolking denkt dat jullie corrupt zijn.. we zijn wel goed maar niet gek, MONK en juist de heer monk staat bekend om corruptie! we zijn het niet vergeten hoor!