• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De tweede editie van de Flinx Financials vond afgelopen weekend plaats in het World Trade Center in Rotterdam. Dit carrière-evenement biedt professionals de mogelijkheid om in persoonlijk contact te komen met potentiële werkgevers op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten.

Corporate Clinics van Stichting Overheidsaccountant Bureau (SOAB), KPMH en PwC gaven de start van het carrière-evenement. Tijdens deze clinics gaven vertegenwoordigers van de organisaties een bedrijfspresentatie en een case vergelijkbaar met opdrachten uit de praktijk.

Professionals
Tijdens het Company Dinner in de Townhall van het WTC Rotterdam waren minister-president van Aruba, Mike Eman, de minister Benny Sevinger, de gevolmachtigde minisetr van Arube Edwin Abath en de plaatsvervangende gevolmachtigde minister van Curaçao Humphrey Senior ook aanwezig. De aanwezigheid gaf het belang aan om professionals terug te hebben op de eilanden.

Deelnemers
Vertegenwoordigers van RBTT Bank, PwC, SOAB, KPMG hebben zondag de hele dag sollicitatiegesprekken gevoerd met potentiële werknemers. Meer dan 60 professionals hebben deelgenomen aan de Flinx Financials 2011. Minister-president Eman kondigde aan op korte tijd een samenwerking aan te gaan om een soortgelijke evenement neer te zetten.

1 reactie op “Contact met werkgever op Curaçao”

  1. Dit was een zeer interessante foto opdracht. Goed dat versgeperst aandacht aan deze item besteedt. TOP!