• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft gisteren tijdens een bezoek aan minister Piet Hein Donner (Koninkrijksrelaties) gesproken over de problemen bij de Centrale Bank. “Beslissingen zullen snel volgen”, was het commentaar na het gesprek. Schotte was gisteren ook op bezoek bij Koningin Beatrix.

Beatrix had eigenlijk maar 20 minuten uitgetrokken voor onze premier, maar de afspraak liep anderhalf uur uit. Dit heeft woordvoerder Ramon Yung laten weten. Volgens Yung was het een heel vruchtbaar en positief gesprek.

Isla
Naast de problematiek rondom de Centrale Bank heeft Schotte ook uitleg gegeven over de raffinaderij Isla. De premier praatte vooral over de stappen die hij gaat nemen om een eind te maken aan de vervuiling van de Isla. Hierbij vermeldde hij wel dat diplomatie richting Venezuela een grote rol speelt.

Rutte
Schotte had ook een gesprek met Uri Rosenthal (minister van Buitenlandse Zaken). Dit duo besprak de problematiek over het vrijgeven van een visa voor mensen in de regio die Curaçao willen bezoeken. Vandaag staat een gesprek met de Nederlandse premier Mark Rutte op het programma.

Premier Gerrit Schotte verlaat het paleis na zijn gesprek met Koningin Beatrix

1 reactie op “Schotte praat met Donner over Centrale Bank”

  1. De fotomodellen poppenkast van Curacao.Hij wil meer aandacht dan anderen. Hij wil gefotografeerd worden. Hij wil op de rode loper. Wat is dat een zielig vertoning. Droevig. Man ga de Crisis aanpakken op Curacao.