• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curaçao nieuws helmin wielsCURAÇAO – Partijleider van de Pueblo Soberano Helmin Wiels vindt dat minister-president Gerrit Schotte per direct naar Curaçao moet terugkeren. Fractieleider van de Movementu Futuro Kòrsou (MFK) vond de reactie van Wiels ‘onbeschofd’ en ‘onethisch’. “Rozier begrijpt de politiek niet,” aldus Wiels.

Op dit moment loopt er een aanklacht tegen drie ministers van de partij van Gerrit Schotte. “De partij van hem ligt onder vuur. De minister heeft blijkbaar geen weet van de situatie op dit moment. Datzelfde geldt voor Rozier,” vertelt Wiels in een reactie aan Versgeperst.com.

Onbenul
“Rozier heeft blijkbaar geen weet van de situatie. In plaats van te handelen, gaat de minister gewoon weg. Rozier kent dus ook blijkbaar de politiek niet als hij zulke reacties noemt. Hij snapt niet wat er aan de hand is.” Rozier gaf gisteren aan dat hij het ook geen verstandige keuze vindt van de premier om in Nederland te blijven maar dat Wiels er niet over kan beslissen.

10 reacties op “‘Rozier en Schotte onwetend’”

 1. Wiels heeft niks te verliezen. Hij kan zo de stekker eruit trekken. Daar kan hij Rozier alleen een dienst mee bewijzen door hierover te beslissen. Wiels heeft niks te verliezen, zijn aanhang blijft zo ie zo achter hem staan. Ook al komt er nieuwe verkiezingen hij zal er niks mee verliezen. De ligt op dit moment bij Wiels. Schotte is toch in het buitenland en heeft er geen interesse in hoe het gaat met Curacao.

 2. @WaarGaatDitEilandNaarToe,
  Kleptocratie wat een waanzinnig goede benaming voor huidige en vorige politiek.

 3. @shon, ge kunt hem bellen of bij ingang parlement spreken.

 4. Laat Wiels dan de verstandigste zijn en de plug uit deze niet werkende regering trekken!

 5. Minstens 1 persoon in de coalitie die zich niet verschuilt achter politieke gordijn.!!! Ik moet Wiles dat wel toegeven.

 6. Goh.. nooit gedacht dat ik het nog eens eens zou worden met Wiels..

 7. Wat een walgelijk rapalje, die Wiels.
  Tijd datg hij opkrast en de rest van die zakkenvullers meeneemt.,
  Een regelrechte schande, dit volk.

 8. Allemaal onopgevoed capruul. Hoogste tijd voor heropvoedingskampen!

 9. Geweldig laat ze elkaar afmaken , Curacao is en blijf een heilig land.

 10. Stelletje kanibalen in een kleptocratie. Weg met de politiek! Kost ons heel veel geld en levert veel te weinig op.