• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De onlangs benoemde directeur van het CTB Ghatim Kabbara laat weten bijzonder gemotiveerd naar Colombia te zijn gegaan. “Wij willen een impuls geven aan de ontwikkeling van het toerisme vanuit Colombia naar Curaçao. Het is mijn eerste bezoek en ik ben nu al tevreden en gemotiveerd.”

“Wij willen dat de Colombianen ons bezoeken en kennis maken met ons en verliefd worden op het eiland Curacao,” vertelt Kabbara tijdens zijn presentatie in Bogota. “Colombia heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een strategisch belangrijke markt voor Curaçao.”

Hoofddoel
“Een van de hoofddoelen van het CTB is het aantal toeristen vanuit het koffieproducerend land te vergroten om de algemene uitwisseling tussen onze twee landen te bevorderen,” vertelt Kabarra.

3 reacties op “Kabbara gemotiveerd naar Colombia”

  1. Welke strategische markt bedoelt deze meneer. De drugsmarkt of de guerillamarkt.Ha,ha,ha. Mensen laat mij niet lachen.

  2. Welke marketing opleiding heeft deze man gevolgd ? Het is zijn plicht gemotiveerd zijn werk te doen, daarvoor betalen wij hem en wij rekenen hem af op zijn resultaten en op onze tevredenheid over zijn functioneren.
    Of hij zelf tevreden is zal ons worst wezen, hij moet verantwoordelijkheid afleggen aan ONS.

  3. Heeft Ghatim Kabbara geen andere alternatieven. Wat voor impuls wil hij geven aan de ontwikkeling van welke toerisme nar Curacao om de berg Witte poeder op Curacao te vergroten. Daar is de Curacaose bevolking niet van gediend. Na 30 mei 1969 heeft de Curacaose bevolking ooit dudielijk gemaakt niet geinteresseert te zijn in expantie van toerisme. Want al onze goed stranden worden verboden terrein voor het volk. Zo kunnen ze de stranden niet meer bezoeken. Ik word er scpetisch van dit soort bezoeken aan Columbia. Moet Curacao overrompeld worden door dit soort toerisme. Wordt Curacao een hub voor het tranport van witte poeder overal de wereld in. Ik weet het niet. Zijn collega Jamalooding wilde al een zak poeder afleveren om iemand te backmailen. Moet ons eiland die kant op. Gaat hij ook kontakt leggen met die clan van Bolivia. Ik hou mijn hart vast.