• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Franklin Sluis,directeur van Nieuwe Post, ontkent aanwezig te zijn geweest bij een gesprek tussen minister George Jamaloodin (Financiën) en de directeur van de Girobank, Eric Garcia. Enkele media meldde dat Tromp dit in zijn aangifte bij het Openbare Ministerie (OM) heeft vermeld.

“In onze rechtsstaat heeft iedere inwoner die denkt dat hij een delict heeft om aan te geven, het recht om dit te doen bij het OM. Het is wel te hopen dat gedurende het onderzoek van het OM, zij dit kan doen zonder openbare verklaringen over het lopende onderzoek”, aldus Sluis in een persbericht.

Reputatie
Sluis vindt dat er in onze gemeenschap een sfeer heerst waarin mensen publiekelijk worden besmet zonder rekening te houden met het effect op de reputatie en het leven van de persoon in kwestie. “Elke ongefundeerde insinuatie moet direct gecorrigeerd worden.”

Boogjes
Sluis verwelkomt naar eigen zeggen elk onderzoek en zal er voor 100 procent aan meewerken zodat de waarheid kan worden vastgesteld. “Maar ik wil wel benadrukken dat ik niet betrokken was bij dit gesprek of zelfs in een mogelijk delict.” Emsley Tromp, president-directeur bij de Centrale Bank, zou in een notitie bij zijn aangifte hebben vermeld dat Sluis samen met Jamaloodin en Garcia een gesprek had bij de Boogjes.

1 reactie op “Sluis ontkent gesprek met Jamaloodin”

  1. Ik geloof eerder Tromp dan Sluis. Deze laatste heeft ook een dubieus verleden. En het verbaast mij niet dat hij goede contacten heeft met de MFK-kamp. Opvallend is wel dat dezelfde drie bewindslieden waarvan er sprake was van ‘het niet halen van de screening’ nu ook in opspraak zijn. Wordt vervolgd!!!