• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Natuur Jacinta Constancia heeft onlangs weer vergadert met vissers van Curaçao. De vergadering vond plaats in World Trade Center (WTC) en was goed bezocht. Deze vergadering maakt deel uit van de cyclus van vergaderingen die de minister houdt met de vissector.

Voor de vergadering met de vissers had Constancia ook een gesprek met contractanten die belast zijn met het schoonmaken van de stranden en met werknemers van AVB (voorheen LVV). Tijdens de vergadering met de vissers, gaf de minister een presentatie en hierna herhaalde zij afspraken en punten die in eerdere vergaderingen zijn gemaakt.

Vandalisme
Marvin Leito van AVB gaf technische informatie over de nieuwe boeien die binnenkort in gebruik worden genomen. Tot slot konden de vissers vragen stellen en opmerkingen maken. Enkele van deze punten die bij bijna alle vergaderingen met vissers naar voren worden gebracht is het wangedrag van de kustwacht ten opzichte van de vissers en het vandalisme van het materiaal van de vissers.

Dienstverlening
In de druk bezochte vergadering met de contractanten die het onderhoud van de stranden en pleinen voor hun rekening nemen, gaf de minister een presentatie. Daarin lichtte zij nogmaals de inhoud van het werk toe en welke resultaten zij van hen verwacht.  In de vergadering met AVB Centraal stonden de veranderingen die nu gaande zijn en de verbetering van de dienstverlening aan het publiek centraal.

www.versgeperst.com