• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO– Terwijl de regering de laatste dagen in opspraak is, organiseert Pueblo Soberano een pro-regering mars. De partij roept mensen via een flyer op, dat als zij tevreden zijn met het werk van de regering, dit laten merken tijdens de Marcha Pro Gobièrnu op 5 juni.

De flyers worden onder andere aan automobilisten in Saliña uitgedeeld. “Ben jij het eens het beleid van deze regering op het gebied van prijscontroles in de supermarkten, gratis scholen en de 80/20-regeling? Kom dan naar de demonstratie vóór onze regering.” De mars zal  drieënhalf uur duren en eindigen op het Brionplein.

20 reacties op “Marcha Pro Gobièrnu in aantocht”

 1. Nou tussen de 500 en 1000 mensen die dus blijkbaar voor deze regering is.. ik denk dat het VOLK heeft gesproken en dat deze regering geen legitimiteit meer bezit doordat minder dan 1 procent van de bevolking deze regering steunt!

 2. @ruperto, waarom denk je dat er een grote schoonmaak was betreffende alle commisariaten e.d. nu zit er familie (en advocaten) van de huidige coalitie. Ik ben het met je eens vroeger was het net zo fout maar dit is zeker niet beter.
  Ik heb ook een deja vu 43 jaar geleden was er ook zo een mars die op het Brion plein eindigde, zullen we de brandweer en de marine vast bellen?

 3. gesponserd door WC-eend.

 4. @ruperto,
  Als je over corruptive wil gaan hebben van vorige regeringen dan is er een waslijst van de MAN, PLKP, NPA en de vele eenmanspartijen en dan hebben we mensen zoals Asjes en Constancia die hee nu bij de PS en MFK zitten!

  En voor de regering van nu heeft de heer Tromp al aangegeven mbt onze premier en twee ministers.. ben je mevrouw Willems al vergeten? De heer Rosalia die graag met zijn handen aan vrouwen zit.. illegal bouwen van de heer Dos Santos, Ongeldige en rare rapporten van 200.000! door de heer Thierry Hernandez alleen met redden om iemand van zijn baan te wippen die net in dienst is, Zgn Oliegate waarbij de PAR oliecontacten had getekent (horen we niets meer van!), Asjes die op een functie wordt benoemd die hij pas over 4 jaar zal gaan vervullen, Orkaan Thomas en de nasleep (lees er si not steeds niets aan gedaan) het vlieg en reis gedrag van onze regering, onrechtmatig verkrijgen van prive documenten, Schotte en oplichten van verzekeringen, Minister Hakie die zelf aangeeft persoonlijk gewin te zoeken voor zijn eigen bedrijf Moeten we nog doorgaan??

  Zelfs de PS geeft aan dat de MAN en MFK vol met corrupte mensen zit!

 5. Laten we keurig het onderzoek van het Openbare Ministerie afwachten. Indien het in de ogen van Wiels niet goed gaat zal hij ook weer roepen dat het OM corrupt is.

  ruperto rumay: Wiels mag wel roepen dat alles corrupt is zonder onderbouwing? zonder klacht/aangifte te doen? Hij moet als politieke leider lijkt me het goede voorbeeld geven. Er is nog aanklacht ingediend bij het OM tegen PAR leden. Hoe zal dat toch komen. Het is allemaal zeer populistisch! Zag je nog in het artikel staan gratis scholen? dat heeft de PAR al ingevoerd. Erg he dat de PS niet op de hoogte is van de huidige stand van zaken.

 6. Degenen die hier hebben gereageerd op een vermeende Coruptie van deze Coalitie gelieve dit hier op te sommen. Wees nu eens eerlijk en laat zien dat je weet waarover je het hebt. Terwijl we afwachten wat jouw 240 dagen koruptie van deze Koalitie inhoud zullen we de Coruptie van de vorige regeringen eens onder de loupe nemen. Natuurlijk gaat het om 5640 dagen. Dit is natuurlijk 5400 dagen meer dan deze regering tot nu toe heeft gezeten. Echter begint men nu pas deze Boevenperiode te doorlichten en etaleren.

 7. SANDERS, als je hier geboren bent en jezelf een YDK waant dan was dat een walgelijke expositie van een alloktoon en een Pedro zonder land. Of misschien ben je Troyaan een van de vele lafaards slapend en latent in de ‘womb’ van je hospita zich al maar door multikultureel noemend en smullend van wat het eilandje jouw en je nageslacht kan bieden. Dit dan terwijl je je nooit hebt bekommert dat de voorgaande jaren van de periode PAR/NASHONAL(ik noem FRENTE niet eens omdat hun graaien in tegenstelling tot de hierbovengenoemde partijen niet noemenswaardig is geweest alhoewel hun politieke leider hiervoor met zijn vrijheid had moeten bekopen) , de periode van “Witte Boord Kriminelen” e.a. BoevenNetwerken. Mocht je een Europese Nederlander en autoctoon zijn dan ben je bezig met je bekende genetische rol van fasistishe haat jegens minderheden die alook je hospita zijn. Ik denk natuurlijk dat jij en je geslacht altijd tussen Willemstad en Den Haag zal blijven zweven tot er een einde aan komt en je dan je reis dokument mag blijven behouden en zo als Pedro, de Zombie zonder land, je verdere leven mag slijten.

 8. @boies, laat de regering maar eerst zichzelf voor corruptie onderzoeken.. genoeg leden van de regering hebben al een verleden van corruptie! maarja daar hoor ik jou niet over. selectief geheugen of mag jij nu ook pastechi mee eten?

 9. @Boeis,

  aan wie is het te danken dat er uberhaupt sprake is van een nieuw land met een goede financiele uitgangspositie?
  als het aan Wiels lag zaten we nu met Chaves in onderhandeling en waren we ons geliefde nederlandse paspoort kwijt.
  curacao was dan een dictatuur geworden.
  De slimme curacaoenaars waren voor die tijd snel vertrokken naar NL met hun gezin.
  Het zekere voor het onzekere nemen, lijkt me wel zo verstandig.
  en hier ontstaat dan een zelfstandig land dat gaat functioneren zoals suriname of Haiti.
  In de 70er jaren is de helft van de bevolking uit suriname gevlucht naar NL (achteraf gezien terecht).
  Maar we kunnen dan wel trots zijn op onze onafhankelijkheid en honger lijden.

 10. Ik zou stellig gaan, dat deze regering het left heeft gehad om de corrupte acties van de vorige regeing te ontbloten. Om een nieuwe land op de poten te stellen is niet makelijk.
  Wanneer deze regering klaar is met de vele schoonmaakwerkzaamheden in alle nv’s, stichtingen en andere overheiddiensten, kunnen ze pas beginnen met iets nieuws..

 11. Ik kan me toch nauwelijks voorstellen dat er enig weldenkend mens achter Wiels gaat aanlopen. Wat een klucht.

 12. Dit is niet meer dan paniekvoetbal ! Wanneer de kalf verdronken is demp men de put. Mensen deze regering val.

 13. Hmm een regering die een optocht moet organiseren zodat het lijkt dat ze steun hebben is wel 1 van de laatste redmiddelen van een regering die op vallen staat..

 14. Hebben jullie NIETS BETERS te doen? Het land heeft al genoeg problemen. Alleen de bobo’s zullen gaan.
  Trouwens, de pot verwijt de ketel………………..(Vul zelf in hr. Wiels, als je ‘t kan tenminste.

 15. Een mars tegen corruptie ? Als ik een gratis T-shirt krijg met een gele davidster erop ben ik zeker van de partij (ik ben niet corrupt hoor !).

 16. Waarom zou een regering dit willen? Waarom in deze vorm??

 17. Wie te vreden is met het bereikte resultaat van deze coalitie tot op heden???
  wat is er bereikt? wat naamsveranderingen van scholen, een goede fotograaf voor de MP, een hoop mensen ontslagen zonder een aanwijsbare reden, en veel modder gegooi, 3 ministers ontslagen, een tweedeling in de samenleving, er was niet eens een fatsoenlijke screening mogelijk met deze coalitie, verder kan ik niet veel verzinnen.
  misschien dat iemand anders nog iets positiefs kan toevoegen.
  ik weet niks positiefs te noemen..
  Nee, ik ben niet tevreden met het bereikte resultaat.
  maar een enkele simpele ziel zal hier wel genoegen meenemen.

 18. Alleen mensen die corruptie en racisme steunen zullen aanwezig zijn tijdens die optocht

 19. Tur hende ta bon bini.
  Alle inwoners (maakt niet uit wat/wie je bent qua kleur – politieke voorkeur – afkomst) van Korsou dit is uw podium om uw stem te laten horen. Degenen diet het NIET met de huidige ontwikkelingen veroorzaakt door deze regering eens zijn verzamelen zich om 17.00 in zwart gekleed op het Brionplein en protesteren waardig tegen hetgeen de regering tot nu toe heeft laten zien!

 20. Misschien komen er nog meer mensen als Wiels nu eens laat zien dat hij het echt meent met zijn corruptie bestrijding.

  Kom op Wiels, nu heb je de kans om actie te ondernemen tegen corruptie, eis het aftreden van die corrupte ministers!!!

  (ben stiekem bang dat meneer Wiels hier helemaal niets aan wil doen)