• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Jachmine Pinedo van Radio Direct kreeg onlangs een telefoontje van minister George Jamaloodin (Financiën), weet Antilliaans Dagblad. De minister zei tegen Pinedo dat als het radiostation hem in kwaad daglicht zou zetten hij ervoor zou zorgen dat er een pakketje drugs zou belanden op haar kantoor.

Pinedo was voorbereid en heeft het gesprek met Jamaloodin opgenomen. Toen zij aangaf niet gediend te zijn van zijn bedreigingen, zei de minister dat hij een grapje maakte.

Onderzoek

Pinedo gaf bij navraag door Versgeperst.com aan, geen commentaar te kunnen geven op het voorval. Ze weet niet hoe het bericht in de krant is beland. Zij wil ook niet bevestigen dat er bedreigingen zijn geuit en kan pas na het onderzoek dat nu gaande is na de aangifte van Centrale Bank-directeur Emsley Tromp, met de media praten over het voorval.

21 reacties op “‘Jamaloodin bedreigde Radio Direct’”

 1. wat een griezels, deze coalitie…
  walgelijk!!!!!!!

 2. @Vito

  Je kunt van Bouta zeggen wat je wilt maar hij is een erg slimme man. Dat kun je van Jamaloodin niet zeggen, anders maak je niet zo’n ‘grapje’.

 3. En het andere intellect in de vorm van Schotte staat erbij en kijkt er naar.
  Onvoorstelbaar wat een nivo deze ‘politici’ hebben.

 4. Het is mij nu wel duidelijk dit eiland is niet te redden. Kijk naar Aruba voor een goed voorbeeld hoe het wel moet.

 5. Tromp is geen minister, dus bepaald het O.M. of nieuwe RVC (Raad Van Commisarissen) of hij moet blijven of aftreden. Zo te zien heeft hij geen diefstal gepleegd. Hoe ga je zo’n man dan ontslaan. Het zal de Bank wel een duit geld kosten deze man te ontslaan. Het is afwachten wat het resultaat wordt van dit onderzoek

 6. @layo, hoeze diefstal zoals politie? dat heb je ergens gelezen maar je snapt het niet..

  Wordt de lening dan niet terugbetaald? of wel netjes terug betaald! De bank zelf kan belissen of er een onderpand nodig voor is!

 7. Dat er hier op Curacao zo over een Minister wordt gesproken. Volgens mij gaan we het nog normaal vinden ook als je naar de reactie kijkt van de partij MAN en MFK. Bij elke schijn of verdachtmaking moet je al geschorst worden totdat het onderzoek is afgerond. Heel erg triest voor dit kleine eiland.

 8. Moest Jamaloodin persee hierover gaan onderhandelen met Bouterse. Voor een zakje drugs. Waarom verhuist hij niet naar zijn broertje Bouterse, daar kan hij sneller wel rijk en een groot imperium bouwen met de export van drugs. Jamaloodin moet wel afblijven van onze geliefde omroepster Jachmine Pinedo die geen vlieg kwaad doet. Vind ik. Dat is gewoon intimidatie.

 9. Hoe kan Jamalooding zo snel en makkelijk aan drugs komen? Schijnbaar heeft hij goede contacten !!!!

 10. Ik ben het eens met de stelling dat beide partijen niet goed bezig zijn……in de media met modder gooien…Maar misschien was het voor Dhr. Tromp wel een soort “wanhoopsdaad” om de media op te zoeken….er is nog steeds geen RVC…..zijn brieven en beleid worden niet door deze regering beantwoord……maar er moet wel iets gebeuren. Vergeet niet dat je centrale bank DE stabiele factor van je land is als je wilt blijven meetellen, dus wellicht heeft de Dhr Tromp de boel “wakker” willen schudden…..dit had de beste man overigens wel wat op een “geciviliceerde” manier kunnen doen ipv met modder beginnen te gooien. Goed…je kunt het niet eens zijn met Dhr. Tromp…maar hij heeft wel kennis van zaken….en als hij zegt dat het “vijf voor twaalf” is….dan geloof ik hem eerder als onze huidige Coalitie. Onze huidige minister van Financien kan nog geen dubbeltje van een kwartje onderscheiden heb ik de indruk….en deze regering neemt geen beslissingen….alleen maar mooie woorden en plannen..maar er is geen uitvoering…en dat is nu juist net wat het land Curacao nodig heeft! Een ander feit is, ongeacht of het wel of niet goed is van Dhr. Tromp, dat blijkbaar onze prive-gegevens hier op Curacao op straat liggen….als zij die van Dhr Tromp kunnen bemachtigen…dan ook die van U en mij…..en dat kan dan zonder pardon tegen je worden gebruikt…..is dat een prettig gevoel….is dat de maatschappij waarin wij willen leven?!…..lijkt mij niet……

 11. Het hele kabinet Schoote kan met onmiddellijke ingang naar huis. Tromp mag even op nonactief gedurende het onderzoek. Maar wie heeft de macht om dhr. Tromp op nonactief te zetten. De minister president, Raad van Commisarissen of zijn werkgever. Als MAN vind dat hij moet aftreden dan is voor mij ook de vraag of de regering ook niet naar huis moet gedurende dit onderzoek, want dit is geen kattepis hoor. Mensen Dhr Tromp is onschuldig net zolang, tot het tegendeel is bewezen. Nu doet Jamalodin nog een schepje d’rbij, tot het tegendeel is bewezen. De situatie is echt zorgelijk op Curacao.

 12. ik denk dat Layo gelijk heeft.
  beide partijen zitten een fout spel te spelen.
  maar het zal allemaal wel weer in die grote doofpot terecht komen.
  zoals alle corruptie hier op het eiland.
  ik zou me schamen om in de politiek te zitten.

 13. Zowel de ministers als dhr. E. Tromp zitten goed fout.De ministers doen wat altijd gedaan is op deze klip door de bestuurders, alleen is het nu in het nieuws terecht gekomen. En wat Tromp gedaan heeft is vergelijkbaar met een politie die diefstal pleegt.

 14. Een smerige zooi. Heel verstandig dat Pinedo de bewijzen heeft en zou ik zeker in haar plaats naar het OM stappen.
  Die zullen het nog druk krijgen met al die corruptiezaken hier. Haha je blijft lachen op deze klip.

 15. Er gaat meer dingen gebeuren ! Schaam jullie niet blijft trots als zoon van curacao .want het is duidelijke het eiland heeft zijn zonen nodig voor opbouw. Ik bent bereik voor strijd. WEG met deze regering het is tijd voor een KABINET VAN WIJZEMANNEN gelooft mijn het komt.

 16. Curacao is de afgelopen maanden in sneltreinvaart gedaald naar een nivo waar zelfs een banenenrepubliek op zijn slechtste dagen niet aan kan tippen. De piraten op dit eiland richten zich zelfs tegen hun eigen volk. Hoe dom kan je zijn…

 17. @jozef, blijf maar een corrupte regering steunen die dus ook mensen bedreigd!

 18. Tur hende ta bon bini.
  Alle inwoners (maakt niet uit wat/wie je bent qua kleur – politieke voorkeur – afkomst) van Korsou dit is uw podium om uw stem te laten horen. Degenen diet het NIET met de huidige ontwikkelingen veroorzaakt door deze regering eens zijn verzamelen zich om 17.00 in zwart gekleed op het Brionplein en protesteren waardig tegen hetgeen de regering tot nu toe heeft laten zien!

 19. Beleid van huidige regering:
  Verdeel en Heers en als dit niet via democratische weg kan dan is schaduwbeleid: Intimideer en bedreig!
  Hoe ver kunnen we nog zakken. We worden het “lulletje” en de rest van de wereld lacht zich een deuk om deze puberale start van Pais Korsou.
  IK SCHAAM ME ROT, was ooit trots om op Korsou te mogen wonen/werken maar schaam me nu diep voor dit imago!
  NB. vergeet die ” oldscool” tegenstellingen PAR / SINO maar denk in oplossingen en aan nieuw elan met mensen met hart voor een goed leefbaar Korsou.

 20. zou je wel willen!!!!!!!!!!!! GEEN PAR!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. De coalitie zegt dat de beschuldigingen aan het adres van Tromp zo erg zijn dat hij moet aftreden,

  Zijn de beschuldigingen aan het adres van de ministers niet net zo erg??

  OOK AFTREDEN dus.