• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte brengt 27 mei tot 6 juni een werkbezoek aan Nederland en Spanje. Schotte ontmoet naast Koningin Beatrix, in zowel Nederland als Spanje verscheidene vertegenwoordigers uit de regering. In Spanje opent Schotte officieel de toeristische beurs Euroal in Torremolinos.

Schotte zal in Nederland verschillende vertegenwoordigers uit de regering en de Tweede Kamer de hand schudden. Ook bezoekt hij de containerterminal van de haven van Rotterdam voor een gesprek met de directie van het bedrijf.

Sportgala
Schotte zal het Sportgala bijwonen waar hij de Curaçaose rolmodellen ontmoet. Daarnaast bezoekt hij een vergadering van het netwerk ‘Lente in Overijssel’ in Kasteel Het Nijenhuis. Ook zal Schotte enkele groepen en personen uit de Curaçose gemeenschap in Nederland ontmoeten.

Spanje
Op 1 juni zal Schotte met zijn delegatie vanuit Nederland naar Spanje vliegen om de toeristische beurs op 2 juni te openen. Schotte zal in Spanje door verschillende journalisten geïnterviewd worden om Curaçao te promoten.

Ontmoeting
Schotte zal een bezoek brengen aan de burgemeester van Torremolinos, Pedro Fernandez Montes en vergadert daarna met het bestuur van de Federatie van Reisagentschappen van Spanje en met de voorzitter van Spaanse Luchthaves en Navigatie, Don Juan Ignacio Lema. De minister zal op 4 juni weer richting Nederland vliegen om vervolgens op 6 juni terug te reizen naar Curaçao.

12 reacties op “Schotte bezoekt Nederland en Spanje”

 1. Minister Schotte a kuminsa bira manera minister Tonchi di Bonairu. Ki ora bo mester di Tonchi bo ta tende, Ton ta afo,Ton ta fo, Ton ta fo. Ora tera kuminsa bira kayente bou di Scoty su pia en ta drenta avion bula afo. Laga Wiels regla su asuntu pendiente pe. Awor Scoty ta kore pa Tromp di Centralebank. Shon nan bosonan por bisami ta kon Korsou ta wordu goberna. Ta ken tin ku paga tur veulonan nan di Scoty ey pa Hullanda y Spanja. Pueblo ta den miseria sen no ta yega pa kumpra kuminda anto Scoty ta bula links en rechts ku bo plaka di belasting. Ta ki dia un hende ta lanta stop e bagmunderianan aki na Korsou. Gruponan di akshon, vakbond, coalishon tur ta den un sonyo duradero. No tin oposihon mas na Korsou.Ami no sa mas. Oyooooooooooooooooooooooooooooooo.

 2. Alweer zo’n snoepreisje, terwijl er zoveel speelt op het eiland.

  Hebben jullie niet opgemerkt dat die vent binnen korte tijd heel grijs is geworden? Hij lijkt op. 45 +.

 3. ontmoeting met journalisten om curacao te promoten..
  fantastisch.

 4. Wat een politiek op dit eiland, ik volg nu een aantal jaren het modder gooien op het droge eiland, omdat ik van plan ben te investeren.
  Daar wacht ik nog even mee, totdat de heer Schotte een bezoek heeft gebracht aan Spanje.
  Als het goed is gaan ze hem daar vertellen hoe het voelt, hoe te handelen, als je de toeristisch sector blokkeert door slechte politiek op economisch gebied de spanjaarden hebben ervaring!

 5. Misschien kan Schotte ook langs gaan bij de Hema om de worsten aldaar te proeven

 6. Eerst vanavond nog even snel een persconferentie erdoor jassen om Tromp de mond te snoeren en dekmantel voor politieke vriendjes/ministers neer te leggen en dan snel in de businessclass naar Hulanda en Espanja om de belangrijke PM te spelen.
  Home sweet Home: Schotte regel je zaakjes thuis eerst en ga dan pas “buitenspelen”, je gedraagt je echt naar je leeftijd en opleidingsniveau als een puber zonder enig besef van verantwoordelijkheidsgevoel!
  Hopi Tristu voor Korsou.

 7. Hoeft hij in elk geval niet met cheques van VANDDIS te betalen, maar kan hij lekker zijn riante door de belastingbetaler op te brengen dagvergoeding opstrijken en de feestjes die hij organiseert, worden ook door dezelfde belastingbetaler, die binnenkort niet meer kan betalen omdat er geen bankbiljetten meer zijn, betaald.

  Wat een bananenrepubliek!!

 8. Hij heeft het er maar druk mee….. ons eiland in het buitenland promoten ?
  je houd jezelf en de toeristen voor de gek !

  Nos dushi isla a kaba….. want zoals ik al maanden geleden schreef…de klappen komen eraan…. Politiek heeft niets met vooruitgang hier te maken..maar een AFGANG !

  zelfs de Centrale bank begint zich zorgen te maken… en Schotte smeert hem.
  Waarom krijgt deze man de aandacht ? hij kan beter voor het CTTB gaan werken met zijn mooie praatjes !

  Curacao ONE THIN RED LINE…….

 9. en weer is de vogel gevlogen……
  wat een druk baasje….
  maar ja, geeft hem wel een gevoel van lekker belangrijk zijn….
  in eigen land wordt hij toch niet gewaardeerd….
  kan ie niet meteen daar blijven

 10. Wordt die fotograaf niet vreselijk moe van die man?
  Die heeft nog nooit zoveel airmiles gehad…..
  Is ook zowat een vogel.

 11. Praxis en Gamma …. 2 euro per lampie ! …. Schotte neem wat waardevolle kennis mee…
  zoals ORGANIZATIE….en BELEID……

 12. Misschien dat de PM nog even langs Harderwijk kan rijden om de LED-straatverlichting te bewonderen.