• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “We hebben veel vacatures in de gezondheidszorgsector, bestaande uit verschillende departementen zoals, Jeugdzorg, Zorginkoop en meer”, laat minister Jacinta Constancia weten. “In totaal hebben we meer dan 100 openstaande vacatures.”

De minister zei in de persconferentie bij de Raad van Ministers gisteren dat de overheid bij verschillende afdelingen te maken heeft met afdelingshoofden die met pensioen zijn gegaan maar nog niet zijn vervangen. “We zouden een beleidsafdeling moeten hebben van 23 man maar we hebben slechts acht man bij de afdelingen Milieu en Natuur en ook bij Landbouw,Veeteelt en Visserij (LVV).”

Pensioen uitstellen
“Er zijn mensen al met pensioen of staan op het punt van met pensioen gaan. Op dit moment is het zo erg dat we mensen moeten vragen om hun pensioen uit te stellen om lopende trajecten voort te zetten.” De minister zegt dat de overheid mensen werft op Curaçao maar ook kijkt naar Curaçaoenaars die in Nederland zitten.

15 reacties op “Veel vacatures in de gezondheidszorg”

 1. […] First of all, is the Curaçaohuis not worth any text at all? Absolutely nothing? Secondly, the job opening and downloads sections are pretty empty. I mean, one job opening and only two documents that can be downloaded? Whatever happened to all these openings? […]

 2. […] First of all, is the Curaçaohuis not worth any text at all? Absolutely nothing? Secondly, the job opening and downloads sections are pretty empty. I mean, one job opening and only two documents that can be downloaded? Whatever happened to all these openings? […]

 3. Via “Kontakto” op http://www.curacao-gov.an/tempsite.nsf/Sectionpages/Werken+bij+de+Overheid?OpenDocument
  zal het wel op de juiste plaats komen.

 4. Ik zou ook graag willen weten waar deze vacatures staan??? Kan ze niet vinden…

 5. Daarom is de 80-20% regeling zo goed nu kunnen we tenminste onze eigen landskinderen dwingen te solliciteren en aannemen , In plaats ze kunnen zeggen onze banen worden ingepikt, Ik denk dat er genoeg verpleegsters en ander opgeleiden rondlopen die kunnen werken ook bij LVV. Eigen volk eerst aan het werk en als ze dan niet willen ook geen onderstand. Ook kunnen we samen met Nederland kijken wie daar een uitkering krijgen en aan Nederland vragen deze terug te sturen. Zodat ons volk werkt aan het opbouwen van ons land en niet in Nederland een uitkering krijgt.
  Helemaal mee eens met de Hr Asjes om de 80-20 regeling in werking te stellen zodat we ons volk aan het werk kunnen krijgen en de onderstand, zwartwerkers en illegale werkers kunnen uitsluiten.

 6. eerste aanzet om de 80=20% regeling te omzeilen,
  de regering moet de Yu aanwijzen om deze lege plaatsen in te vullen inplaats te melden dat we ze niet kunnen vullen.
  Voordat we weten lopen er dan Cubaanse medewerkers rond tegen een hongerloontje
  net zoals bij het Dok het geval was

 7. Waar kan ik de vacatures vinden voor de gezondheidszorg ?

  vr.gr.
  Cor Veenbrink

 8. ik zou ook een baan willen bij de ggd. maar ik ben een makamba getrouwd met een ju di korsow. ik weet niet of dat wel helpt.

 9. Hoe zit het dan met al die landsambtenaren? volgens mij is er juist een ambtenaren overschot

 10. Hoe moet ik vriendjes worden ?

 11. Het zou leuk zijn als er een vermelding zou staan van waar de vacatures te vinden zijn.

 12. vacatures worden gevuld door vriendjes!

 13. Ik wil best Bij de LVV te werk gaan ! wat bied het aan ! kan niets vinden daarover ,

 14. Er is nergens iets te vinden over de werving.
  Functies moeten waarschijnlijk door familie, vrienden en kennissen vervuld worden, vandaar dat je er niets over vindt!!!!

 15. Ik zie de vacatures niet online staan bij curacao-gov.an.