• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Justitie Elmer Wilsoe heeft gisteren het Saob-rapport Criminaliteitsfonds overhandigd aan Statenvoorzitter Ivar Asjes. Wilsoe liet een quickscan uitvoeren naar de bestedingen uit het criminaliteitsfonds van de afgelopen jaren.

De minister wil nagaan of er de afgelopen jaren misbruik is gemaakt van het fonds. In de media werden voormalig Justitieministers Magali Jacoba en David Dick ervan beschuldigd van uitsporige uitgaven uit het fonds.

6 reacties op “Rapport Criminaliteitsfonds bij Parlement”

 1. @Rignald, ja ik heb een quickscan van Asjes gemaakt, ik kan alleen niemand vinden die mijn “uitkomst” vertaald in een geloofwaardig rapport, maar ja ik heb ook geen geld om er iemand voor in te huren.

  Toen ik die foto zag dacht ik even aan een stand-up comedy van Mini & Maxi

 2. hmm er zijn ook quickscans van asjes toch diputado van economische zaken..

 3. Excuses mijn toetsenbord haperde.
  Lees svp bedoeling en uitvoerders.

 4. Quickscan is al een jarenlang begrip in Nederlnd bijv.
  Maar de bedoling is zaken in kaart te brengen en met de utkomst aan de slag te gaan. Vraag is een beetje in deze of de uitvord vriendjes van Asjes zijn…

 5. Volgens mij zijn de uitkomsten/aanbevelingen van al die quickscans al van te voren vastgesteld en zijn alleen bedoeld om de uitkomst te legitimeren en een bevriende relatie een zak met geld te kunnen overhandigen, waarvan akte.

 6. Populair woord….”quickscan”…..wordt geen ruk mee gedaan….maar kost bakken met geld…heb ik weer een gat in de markt gemist 🙁