• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PAR-Statenlid Omayra Leeflang heeft haar ongenoegen geuit over een uitspraak van premier Gerrit Schotte. De premier zei bij TeleCuraçao dat tijdens de regeerperiode van Emily de Jongh-Elhage, de ambassadeur van het Koninkrijk geen ingang op ministerieel niveau had in Venezuela.

“De heer Schotte wil het volk laten denken dat het aan zijn persoon te danken is dat de Nederlandse ambassadeur een ingang op ministrieel niveau heeft gekregen” laat Leeflang weten. Op 16 juli 2010 is er direct contact geweest tussen de twee ministers van Buitenlandse Zaken van Venezuela en Nederland.

Ongenoegen
“Dit gesprek heeft plaatsgevonden op verzoek van De Jongh-Elhage. In tegenstelling van wat de heer Schotte beweert was de Nederlandse ambassadeur ook aanwezig bij alle vergaderingen met de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken, Nicolas Maduro Moros. 
De directeur van het bureau voor buitenlandse zaken op de Antillen, Carel de Haseth, vertegenwoordigde onze minister-president en woonde alle vergaderingen in Caracas bij”, aldus Leeflang.

3 reacties op “‘Wél contact met Venezuela’”

  1. Boeis@ Dat Totekki zo’n opmerking maakt begrijp ik wel maar jij dus niet?,het is toch te belachelijk dat een minister met een zichtbaar'”politie”” kogelvrijvest over zijn overhemd zich tussen het plubiek begeefd met alle gevaar vandien ” er was gevaar????? anders doe je het niet aan ” heeft Gerrit Schotte wel eens een collega Rutte etc van hem zo zien lopen NEE en zal dit dan ook NOOIT zien op de heke WERELD niet, deze hebben een vest opmaat onder het overhemd en zeggen ook niet dat ze er een aan hebben, dit alles is alleen maar om de poppiejooppie te spelen en aandacht te trekken zo als met bijna alles wat er uit deze regerings koker komt.

  2. Totekki, je naam klopt perfect met je uitingen. Je bent een echte TOTEKKI, die lacht om zijn Premier.Curacao had geen betere Premier kunnnen hebben voor deze moderne tijd.

  3. Volgens mij had hij zijn kogelvrijvest aan, je weet tenslotte maar nooit wie er aan de andere kant van het scherm zit. Hij heeft toch wel een pluspunt en dat is zijn bijdrage aan het amusements-niveau van TeleCuraçao. Van mij mag hij iedere dag 5 minuten zendtijd. Kan ik tenminste iedere dag even lachen.