• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Carlos Monk wordt door Pueblo Soberano voordragen als vervanger van minister Lia Willems-Martina. Dit bevestigd PS-Leider Helmin Wiels. Willems-Martina was minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening totdat de partij begin deze week het vertrouwen in haar had opgezegd.

Monk werkt nu als implementatiemanager bij het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening. Daardoor verwacht Wiels dat hij de juiste kandidaat is voor de functie. De eerste taken die Wiels heeft klaarstaan voor Monk zijn de ontwikkelingen rondom het ambtenarenapparaten afronden en de problemen bij Kranshi oplossen.

6 reacties op “Carlos Monk opvolger Willems-Martina”

 1. Het is duidelijk dat alleen mensen minister worden die totaal geen kwaliteiten hebben! en hierna klagen dat ze geen ‘normale’baan kunnen vinden want geen normaal bedrijf wil ze aannemen

 2. Weer een baantjesjager….
  Eerst partijleider bij de NPA, niet genoeg stemmen….
  Gauw overstappen naar de PS….
  en ja hoor, het is gelukt hij is minister geworden…
  Maar voor hoe lang????

 3. Iemand die de socialistische heilstaat aankondigt in een coalitie een (zelfbenoemde) ‘pro-werk’-partij als het MFK. God bewaar ons allen.

 4. Ow ja, ben benieuwd hoe lang deze zn functie zal behouden

 5. Idd @Wimpiri….Wat bedoel je democratie, we hebben Wiels toch die alles in zn eentje af kan. Een paar marionetten om de schuld op af te schuiven als het niet gaat zoals hij wil en klaar zijn we. Hij heeft Chavez zo hoog zitten dus dan zal hij daar wel een voorbeeld aan nemen

 6. Als ik Wiels zo hoor is hij de minister president. Hij verteld wel even wat de ministers moeten gaan doen en ja we weten al hoe het met ze afloopt als ze niet in Wiel’s gareel lopen. Waarom we Schotte nog nodig hebben beats me.