• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Iedereen met een rijbewijs dat bijna verloopt, moet even wachten op een nieuw exemplaar. Door het vertrek van minister Lia Willems-Martina (Dienstverlening) is er geen geldige handtekening in het systeem van Bureau Examen en Afgifte Rijbewijzen om de rijbewijzen af te geven.

Dit bevestigt een medewerker van het bureau. “De handtekening van de afgetreden minister is niet meer geldig en we weten niet wanneer een nieuwe minister wordt aangesteld.” De handtekening van premier Gerrit Schotte voldoet ook, maar het bureau heeft zijn handtekening niet in het systeem.

Boete
Personen met een rijbewijs dat bijna verlopen is, kunnen gewoon een nieuwe aanvragen in afwachting van het daadwerkelijk pasje. Normaal moet iemand die te laat is om zijn rijbewijs te vernieuwen, na de verloopdatum, een boete van 175 gulden betalen. De medewerkster geeft aan dat niemand hoeft te vrezen voor een onterechte boete als de handtekening nog even op zich laat wachten. “Iedereen kan met de juiste documenten een aanvraag komen doen en dan maken we een aantekening dat die persoon op tijd is.”

7 reacties op “Geen rijbewijs door vertrek Willems-Martina”

 1. Wie volgt?
  PS doe je best, we willen geen corrupte mensen meer! Ta basta!!!

 2. Handtekening van Schotte – is toch gewoon een kruisje????

 3. Ironie… stel je rijbewijs is verlopen… dan ben je formeel (ook met hun verklaring) tijdig met je aanvraag maarrrrr:

  NIET BEVOEGD OM TE RIJDEN

  Dus die boete van oom agent krijg je geheid bij controle…

 4. Wat is dit voor een bananenrepubliek??? Nog niet eens een handtekening van Schotte in het systeem. Dat is ook onmogelijk…..die man is altijd in het buitenland om zijn exhorbitante dagvergoeding op te strijken.

 5. Amateurs…

 6. Handig dit! 14 april m’n motorrijbewijs gehaald. Moest ik wachten op m’n echtheidsverklaring uit nederland, vandaag binnen, eindelijk m’n rijbewijs halen, krijg je dit.

  Zal dit ook voor mij gelden? aangezien ik het op 14 april gehaald heb en alle papieren ondertekend zijn.

  Net gebeld met afgifte rijbewijzen, maar niemand kan me wat vertellen!

 7. En niemand die bedenkt dat het handig is om sowieso Schotte’s handtekening in het systeem te hebben?