• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De protestmars verliep volgens de organisatie vreedzaam. Vlak voor het Isla-terrein kwamen de twee groepen demonstranten elkaar tegen en, behalve wat opschudding, is de mars tot een goed einde gekomen. Versgeperst.com volgde de groep tegen de vervuiling en maakte een reportage.

 

 


6 reacties op “Reportage Protestmars”

 1. Wisten jullie dat de zelfde Edward Leito ontlsagen is van de rafinaderij omdat hij betrapt was met dumpen van verontreinigde grond o het Isla terrein!!!!!!!!!!!!

 2. @Hernandez, Het volk wil niet zuchten onder Wiels dictatuur! Het land dient te worden gereden van Wiels en Co!

 3. Een land een volk. Samen dus. Ophouden nu met de Wiels-polarisatie.

 4. Dat is nu eens een objectieve, eerlijke en geweldige reportage. Pabien Versgeperst u heeft hier een meesterstuk geplaatst in de lokale journalistiek. Inderdaad we hadden niet tegenover elkaar moeten staan maar met elkaar maar helaas was de voorlichting naar het ISLA personeel niet objectief en eerlijk. In een discussie die ik gisterenavond laat nog met heer Schotte had bleek dat de politiek NIETS wil doen en hij durfde zelfs dit over de mars te schrijven: Citaat heer Schotte uit Facebook; “sorry we hebben een planning naar Cuba al vanaf februari en onze kantoor zijn niet voor de deur van de Post 7 en ook niet Post 5 of wilt u in het licht van 30 Mei de gevoelens van een volk manipuleren? Kijk als een Premier zo denkt over een vreedzame mars voor het welzijn van ons volk dan vraag je je toch af wat en waar de politiek voor staat op dit eiland.

 5. Goeie interview…..& editing.
  Ben helemaal mee eens met de 2de kamer lid….Next time moeten hun samen tegen de overheid. De ene voor werk garantie & de andere voor schone lucht.

  Gr,
  Emelton Charles

 6. Like 🙂