• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Moederdag staat dit weekend weer voor de deur. Zondag 8 mei is de dag dat alle moeders extra in het zonnetje gezet worden en de hele dag complimentjes verdienen. Versgeperst.com is benieuwd wat moederdag voor jou betekent en ging de straat op.

“Moederdag is voor mij een dag om echt aan mijn moeder te besteden. Ik geef haar extra aandacht en ik wil zondag uit eten. Het moet haar dag worden. Ik geef haar verder geen extra cadeaus, in ieder geval niet iets specifieks, maar we gaan wel uiteten,” vertelt Chaka (22).

Niet speciaal
Daarentegen laat Josse (37) weten dat het voor hem een hele normale dag is. “Ik ga niks speciaals doen met moederdag. Mijn moeder zit heel ver weg in het buitenland, dus ik zie haar niet die dag.”

Overdreven
“Het is een speciale dag, maar ik ben het hele jaar door moeder. Ik word het hele jaar door al verwend. Ik vind moederdag wel een beetje overdreven. Die ene dag extra verwend worden is voor mij echt niet nodig,” vertelt Marelva (62).

Waardering
Giovanni (37) vindt juist dat je met moederdag extra waardering moet uitstralen. “Moederdag betekent voor mij extra waardering voor de persoon die je heeft opgevoed. Ik toon mijn gevoelens aan haar die dag en verwen haar met cadeaus.” 

Moeilijke dag
Voor Mimi (54) is moederdag dit jaar erg moeilijk en ze weet niet of ze er wel zo’n zin in heeft. “Mijn moeder is twee maanden geleden overleden. Mijn moeder betekende echt alles voor mij. Ze was mijn alles, ik mis haar enorm. Het zal een zware dag worden.”

www.versgeperst.com