• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De fractievoorzitters van de meeste partijen in de Tweede Kamer brengen dit najaar een bezoek aan de voormalige Nederlandse Antillen. Dat heeft de Tweede Kamer vandaag laten weten. Het programma is nog onbekend, maar de fractievoorzitters zijn van plan alle zes eilanden aan te doen.

De delegatie staat onder leiding van Kamervoorzitter Gerdi Verbeet. PVV-leider Geert Wilders en SP-fractievoorzitter Emile Roemer gaan niet mee. Het is traditie dat de fractievoorzitters om de paar jaar een bezoek brengen aan de Antillen. De Antillen-reis duurt van 14 tot en met 23 oktober.

4 reacties op “Fractievoorzitters naar voormalig Antillen”

 1. Zij krijgen zeker de kans op zich te oriënteren op een tweede huisje op een van de koloniale parels in de Caribean.
  Flauwekul allemaal. IN NL hebben we werk zat.
  Ben het met Wilders eens, alhoewel ik iets anders verwacht op zijn afwijzing. Hoe vaak heeft hij de zgn. Caribische Hollanders niet buiten de deur willen plaatsen. Hij durft niet naar het hol van de leeuw te komen. Ha ha ha, watje!!!!!!!!!!!!

 2. Tradities zijn er om gebroken te worden. Hulde aan Wilders en Roemer om thuis te blijven en niet te willen figureren in een door de belastingbetaler gefinancierde vakantiereis die geen enkele betekenis heeft.

  Het programma is nog niet eens bekend…..maar we komen wel!!!

 3. Die anderen ook niet, dus ik begrijp je niet helemaal.

 4. Ik vind goed dat wilders niet naar antillen ga, hij heeft niks daar te doen.