• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser El Hakim bracht vorige week een bliksembezoek aan Montreal (Canada) om de laatste details uit te werken voor een rechtstreekse luchtverbinding tussen Canada en Curaçao. De vlucht vanuit Toronto naar Curaçao met Air Canada gaat in december 2011 van start.

Air Canada zal in eerste instantie één vlucht per week met een Airbus 319 uitvoeren. Bij positieve resultaten zal dit gedurende 2012 worden uitgebreid naar meer vluchten per week. Air Canada Vacations, die is belast met het verkopen van reispakketten bestaande uit vlucht en hotel, zal Curaçao gaan verkopen aan haar klanten.

Team
Hakim heeft het Curaçao Toerisme Bureau (CTB) de opdracht gegeven om een professioneel team te sturen naar Canada om het verkooppersoneel daar te trainen, zodat zij het toeristisch product Curaçao beter leren kennen. Ook zal CTB een promotiecampagne starten op de Canadese markt.

Prioriteit

Tijdens de bijeenkomst die de minister had met Zenia Gedeon, president van Air Canada Vacations, uitte zij haar enthousiasme over de bestemming Curaçao en zal het verkooppersoneel van Air Canada Vacations opdracht geven om van de bestemming Curaçao hun verkoopprioriteit te maken. Dit akkoord met Air Canada heeft voor Curaçao geen financiële consequenties. Het risico van een lage stoelbezetting in de beginperiode wordt door Air Canada zelf gedragen.

4 reacties op “Rechtstreekse vlucht Toronto-Curaçao”

 1. Prima als het doorgaat. Maar zeg niet dat het ons niets kost, want wie moet de kosten ophoesten van dat professionele team dat naar Canada gestuurd gaat worden ?

 2. proficiat!!!
  Nu Duitsland en Scandinavie nog.

 3. Finally!! Now I don’t have to make a stop in Aruba, and catch another flight to Curacao. It’s about time!

 4. Heel goed Nasser! Je doet tenminste je best.