• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 23-jarige jongedame werd gisteravond op agressieve wijze overvallen op de parkeerplaats aan het Waaigat. Ze kwam er met de schrik vanaf, maar werd bestolen van haar geld, pinpas en Blackberry.

Het meisje bracht Koninginnedag met vrienden door in Punda toen zij rond 21.00 uur besloot naar huis te gaan. Ze zat net in haar auto toen er luid op de ramen werd gebonkt. “Eerst dacht ik nog dat het een flauwe grap was, maar toen zag ik twee onbekende mannen schreeuwen naast mijn raam.”

Bedreigingen
De mannen wisten de autodeuren van het slot te halen door via het achterste raam, dat niet helemaal sloot, de deuren te ontgrendelen. Ze maakten zich haar spullen eigen, bedreigden haar meerdere keren met de dood en maakten zich vervolgens met een verderop geparkeerde auto uit de voeten. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.

7 reacties op “Meisje overvallen bij Waaigat”

 1. Wat een helden door een 23e meisje overvallen. Misschien kan UTS die blackberry tracen?

 2. Een afschuwelijk einde van een gezellige Koninginnedag! Sterkte….en hopelijk dat die overvallers er ooit voor zullen boeten. Walgelijke lui….

 3. @ klabo
  wie bedoel je met jullie eingelijk? wil je zeggen dat het meisje dit heeft uitgelokt door alleen in haar auto naar huis te willen rijden?

  ben benieuwd naar je antwoord

 4. @ wensjo: lol

 5. Wensjo hopelijk schrijf je dit niet ook over drie jaar! Zoals jezelf ook weet heeft Schotte ook bij de PAR gezeten. Zijn allemaal dezelfde zakkenvullers.

 6. Wanneer leren jullie het toch ?

 7. Gelukkig hebben we nu een minister van Justitie die hier meteen werk van maakt..