• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 39-jarige man is gisteren na een ongeluk op de Stakamahachiweg overleden. De politie heeft gisteren ook een overleden man in een dam bij Rio Magdalena aangetroffen, controles gehouden in de gevangenis en vier verdachten aangehouden.

De botsing gebeurde gisteravond rond 20.00 uur op de kruising van de weg naar Montana en de Stakamahachiweg. Uit vooronderzoek bleek dat het ongeluk was gebeurd omdat de een auto geen voorrang gaf aan een andere auto. De chauffeur, de 39-jarige Marlon Pierternella is om het leven gekomen. Hij is de negende verkeersdode van 2011. De twee andere inzittenden moesten door het ‘rescue team’ van de brandweer uit de auto gehaald worden. De chauffeur die de botsing veroorzaakte is per ambulance naar het Sehos afgevoerd.

Rio Magdalena
De politie trof gisterochtend het lichaam van een man in de dam van Jos bij Rio Magdalena aan. De 53-jarige Arsenio Sophia zou in de dam zijn gevallen en verdronken. De politie kan momenteel niet meer vertellen over de zaak en gaat verder met het onderzoek.

Verdachten aangehouden
In de vroege ochtenduren moesten agenten naar een pand op de Gosieweg waar een alarm was afgegaan. Bij aankomst troffen de agenten twee jongens met spullen in handen op het dak van het gebouw. Twee andere jongens waren op dat moment in het gebouw. De vier jongens, tussen de 14 en 21 jaar, zijn aangehouden en de spullen zijn in beslag genomen.

Gevangenis
De politie heeft gisteren ook een controle in blok 1 van de gevangenis gehouden. In totaal werden 14 cellen en 20 gevangenen gecontroleerd en werden de volgende attributen aangetroffen: lucifers, aanstekers, een radio, wiet en cash geld. Het onderzoek gaat verder.

Schietpartij
In samenwerking met Nederlandse autoriteiten werd woensdag een 39-jarige man aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een dodelijke schietpartij in Zaanstreek. De verdachte zal uitgeleverd worden aan de Nederlandse autoriteiten.

1 reactie op “Negende verkeersdode 2011”

  1. Triest weer een verkeersdode maar eerlijk gezegd verbaasd het mij dat het er zo weinig zijn.. Hoe sommige mensen op Curacao rijden zoals zonder te kijken en zonder te stoppen ineens de weg op te rijden dan verwacht ik nog meer doden..