• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ex-premier en PAR-leider Emily de Jongh-Elhage kondigt in een persbericht een einde aan de ‘negatieve tendens op Curaçao’ te willen maken. Hiermee doelt De Jongh-elhage op de volgens haar heersende klimaat van onvrede, angst en bezorgdheid.

“Als leider van de grootste partij op Curaçao, zal ik binnenkort iedereen oproepen om ons mooie eiland te redden van het heersende negativisme”, aldus de ex-premier in haar bericht. Zij maakt zich vooral zorgen over de negatieve uitlatingen van Pueblo Soberano leider Helmin Wiels. “Wiels valt iedereen aan en premier Gerrit Schotte lijkt niet in te grijpen.”

Droom
“De droom van een nieuw Curaçao met een mooie toekomst valt op deze manier in het water”, aldus de PAR-leider. “Door de uitlatingen van Wiels wordt ons eiland een land waarin mensen elkaar beledigen en intimideren.” Volgens De Jongh-Elhage kan de PS-leider alles in het parlement zeggen omdat statenvoorzitter Ivar Asjes ook lid is van Pueblo Soberano. “Asjes komt op voor zijn partij in plaats van zich onafhankelijk op te stellen.”

9 reacties op “Emily de Jongh-Elhage slaat terug”

 1. GEFELICITEERD EMILY !!!

 2. @Chamo,
  Wat een zielige vertoning. Ik heb op de PAR gestemd en blijf op de PAR stemmen. En ik ben niet blank, maar een (donkere) ex-surinamer die hard werkt aan de opbouw van dit land.

 3. @chamo je nadruk op blanke antilianen/Curacaoenaars is stuitend. Ik ben niet echt Pro-PAR, maar het is in ieder geval een partij waar alle ethniciteiten vertegenwoordigd worden.
  Verder was er corruptie in de MAN periode , de PNP periode , de FOL en PLKP periodes en nu waarschijnlijk ook in de MFK en PS periode. Sommige dingen zullen eenmaal niet veranderen.

 4. @Chamo, ik kan duidelijk merken dat je hier niet meer woont. Je argumenten zijn kennelijk gebaseerd op wat je van ‘horen zeggen’ hebt opgevangen, duidelijk niet uit ervaring.. Hou je uitgesproken mening voor je als deze ongegrond is en ga je lekker druk maken over de PVV. Je weet half niet hoe deze regering in elkaar zit en wat hun akties van de afgelopen tijd zijn.. PAR was drama maar deze overtreft alles!

 5. Een waarschuwing curacaoënaars, pas op voor de duivel. Het is tijd dat curacao wakker geschudt wordt en begin met tellen. Hoelang is PAR aan de macht geweest, en wees eerlijk tegen jezelf, hebt je een verandering gezien? Nee dus,maar wel de blanke antillianen met buitenlandse namen. Enige wat elhage gedaan heeft is aanwezig zijn op alle activiteiten en zij gebruikt de negerre partijgenoten om de vuile was buiten te zetten in de hoop dat de domme antillianen op haar stemt. En mensen het is haar gelukt. WEES nu een slimme curacaoënaar en laat Wiels de waarheid over de toenmalige corrupte regering vertellen en de rotte appels opruimen. Laat schotte zijn werk doen en kijken als over 4 jaar jullie vooruit zijn of niet. Geert Wilders bedoelde PAR over corruptie(censuur). Kijk hoeveel fraude en andere illegale situatie naar voren zijn gekomen. Elhage gebruik haar magische oude vrouw en zieligheid om zand in jullie ogen te gooien mensen maar in werkelijkheid denkt zij alleen aan haar vriendjes de blanke antillianen(corruptie). Met de nieuwe regering is er hoop voor ons eiland mensen dus trap niet in haar zielige woorden. Denk na, ben ik de laatste 10 jaren vooruit gegaan en wie zaten aan de macht. Het is niet voor niets dat velen instanties in protest en staking gaan,en het heeft niets te maken met deze regering dat alleen half jaar aan de macht is, maar het heeft allemaal te maken met het verleden verleden en toen was PAR aan de macht(corruptie). Afzender: Een bezorgde curacaoënaar dat PVV heeft gestemd

 6. Sorry, Churandi

 7. @Churandy

  U typeert Asjes ten voeten uit,
  Een eersteklas zakkenvuller.

 8. Ik zou graag dat Mevrouw De Jongh-Elhage haar plaats inneemt in de Staten van Curacao. Daar kan zij een halt toe roepen aan de uitlatingen van de heer Wiels van Pueblo Soberano..Hier kan zij ook de heer Asjes op de rechte pad leiden..

 9. Het zou de eerste keer in zijn leven zijn dat Asjes zich onafhankelijk opstelt. Hij heeft altijd op de zak van een ander geteerd!!!! ……enne…… wie appelen vaart wie appelen eet.
  Bijt niet in de hand die je voedt.