• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao Airport Partners (CAP) neemt voor 1.65 miljoen de landingsbaan, de taxistandplaats en de platformen op vliegveld Hato onder handen. De renovatie startte eind 2010 maar moest tijdelijk gestaakt worden door het regenseizoen.

CAP investeerde eind vorig en begin dit jaar 900.000 gulden aan verbeteringen aan de landingsbaan en platforms. Het platform voor de Insel Air en DAE hangar wordt nu opgeknapt. Dat is een investering van 95.000 gulden.

Ecovriendelijk
Er wordt ook 160.000 gulden geïnvesteerd in de verbetering van het navigatiesysteem langs de landingsbaan en 280.000 gulden in het vernieuwen van de markeringen op de landingsbaan, taxistandplaats en platforms. Daarnaast vervangt CAP de lichten van de oude taxistandplaats door ecovriendelijke ledverlichting, wat 220.000 gulden kost.

6 reacties op “1.65 miljoen voor onderhoud Hato”

 1. @Ferdinand, als je mensen op Schiphol afhaalt, kun je ze GRATIS afhalen, als je van te voren even afspreekt om ze oftewel boven oftewel beneden in de buurt van de bushalte op te pikken.

  Waar baseer jij je feiten eigenlijk op ?.

 2. @Ruffo:

  Twee misinterpretaties…

  – Het halen en brengen van mensen van en naar Hato Airport is GRATIS. Dat is namelijk een handeling van enkele minuten en die zijn (zoals iedereen weet) vrijgesteld van parkeergeld.

  – Op Schiphol betaal je niet om mensen af te zetten, maar WEL voor ophalan. Je moet dan namelijk betaald parkeren in één van de garages. Zet je je auto onbeheerd neer voor de aankomsthal, dan is hij binnen 5 minuten voorzien van een boete van 140 euro en na een half uur hangt hij in een kraanwagen en ben je 500 euro lichter.

  Kortom… hou je bij de feiten.

 3. @blaenhot, Op schiphol bv betaal je niet om mensen af te zetten of op te halen.. op Sint Maarten ook niet..

 4. op de foto is te zien hoe druk ze aan het werk zijn….

 5. Mensen klagen teveel tegenwoordig. Bij welke vliegveld betaal je tegenwoordig niet te om je auto daar te parkeren.

 6. En uiteraard volgt nu de grote Hamvraag.
  Wie gaan dit uiteindelijk betalen????
  Natuurlijk wij , Jan met de pet.
  De start is al gegeven met het betalen van brengen en ophalen van onze familie,vrienden en kennissen. Je komt en hoopt binnen afzienbare tijd weg te zijn, alleen staat er bij de uitgang een heerlijke file voor je. Dat duurt weer een tijdje voor jij aan de beurt bent. En ja U raad het al, de planning van, zo laat mogelijk daar binnen rijden , mensen oppakken koffers snel in de auto en weg wezen. Je red het niet. Daar is door de directie goed over nagedacht. Red je het wel dan even de bonnen laten zien van consumptie’s boven een bepaald bedrag.
  Ach leuker kunnen ze het niet maken, wel slechter.