• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Gezondheid, Natuur en Milieu Jacinta Constancia maakt plannen om samen te werken met het Nederlande revalidatiecentrum Groot Klimmendaal in Arnhem. Tijdens haar bezoek aan Nederland bezoch ze het centrum en sprak met directeur Juan David Martina.

Martina kent Curaçao goed. Hij is directeur geweest van het Verriet Instituut en van het Sint Elisabeth Hospitaal. Hij zal binnenkort een tegenbezoek brengen aan Curaçao om over de mogelijkheden te praten met Constancia. Dit meldt Wereldomroep op de website.

Revalidatie
Tijdens haar bezoek kreeg Contancia uitleg over de werkzaamheden op het gebied van de revalidiatie. Het centrum is gespecialiseerd in revalidatie bij neurlogische en orthopedische aandoeningen. Voor mensen met ademhalingsondersteuning is een speciale afdeling ingericht. Constancia bezocht tijdens haar werkbezoek eerder in haar week ook Harderwijk en Ermelo. Hier werd het Sint Jansdal ziekenhuis bezocht en in Ermelo bezocht zij de inselling voor verslavingszorg Meerkanten Heesteroord.

1 reactie op “Constancia bezoekt revalidatiecentrum”

  1. Weet Helmin WIELS dit wel???? Samenwerking met die Macamba’s, ligt op zijn zachts gezegd heel gevoelig.
    Goed dat zij geen lid van de PS is anders was zij na terugkeer op Curacao gelijk exit.

    Moet marionet Schotte zich komende week weer verantwoorden bij regeringsleider Wiels.!!!!! en volgende week weer melden dat de geplande samenwerling niet doorgaat.