• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Jacinta Constancia (Gezondheid) heeft gisteren een bezoek gebracht aan het Sint Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. De minister kreeg een presentatie over het ziekenhuis. Speciale aandacht was er voor de organisatie van ambulancezorg en de Spoed Eisende Hulp (SEH).

In het ziekenhuis werd ze ontvangen door burgemeester Berends, wethouder Den Besten (Welzijn, Middelen & Vastgoed) en ziekenhuisdirecteur Adema. In de raadszaal van het gemeentehuis kreeg minister Constancia een presentatie over duurzame energie en de voordelen van het gebruik van zonne-energie en ledverlichting.

Verslavingszorg
Het programma vervolgde met een bezoek aan Meerkanten Heesteroord verslavingszorg in Ermelo waar de minister zich liet informeren over de verslavingszorg en de problematiek van dubbele diagnose. In het woongedeelte van het centrum spraken de minister en gevolmachtigde minister met enkele patiënten over hun ervaringen en voortgang.

Foto’s: Ramsay Soemanta

6 reacties op “Constancia in Harderwijk”

 1. waarom moeten deze LUI iedere keer naar Nederland om inzicht op te doen ?
  en ze toch de schuld van alles blijven geven als ze zich weer op deze klip bevinden.

 2. ze heeft er de ballen verstand van…….!

 3. Begin onderhand genoeg van al deze aandacht voor dit mens te kijgen .
  ze moet zich bezig houden met zaken die zich hier afspelen een beetje verslavings zorg ! uitje hier…. uitje daar…. MENS toch … ga een studie volgen ! en doe wat aan je eigen problematiek hier op CURACAO…. leuk he al die snoepreisjes…..
  maar wij gaan nergens naartoe behalve ACHTER UIT !

 4. Ultime wraak, ze heeft een “paartje” schorpioen vissen via de randmeren in het IJsselmeer uitgezet. Nu weet die burgemeester tenminste waarom hij die harpoenen cadeau heeft gekregen !

 5. MOOIE FOTO’S…NIET TE GELOVEN!!!
  HEEL MOOI

 6. Ik zeg niks, ik denk alleen maar !