• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De jaarlijkse conferentie van de Florida Caribbean Cruise Association (FCCA) vindt in 2012 op Curaçao plaats. Dit maakte premier Gerrit Schotte gisteren bekend in Telenotisia, nadat hij een paar uur eerder op facebook aankondigde ‘breaking news’ te hebben.

Het ‘breaking news’ was dat het bod van Curaçao voor het FCCA-congres heeft gewonnen van de offertes van andere Caribische eilanden. Volgens Schotte zal de conferentie hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in het World Trade Center (WTC). Dit jaar vindt in oktober het FCCA-congres plaats in Puerto Rico.

4 reacties op “Curaçao wint bod op FCCA-congres”

 1. Als Schotte niets beters te vertellen heeft kan hij beter thuisblijven of zaken zodanig regelen en bekend maken dat ze de kwalificatie “Breaking news” met verve kunnen doorstaan.

  Er werd overigens niet bij verteld wat het de belastingbetaler gaat kosten. Maar neem van mij aan dat het vele miljoenen zijn. Laten we de bouw van het nieuwe ziekenhuis toch gewoon een possje wachten. Je hebt veel meer aan een niets zeggende conferentie!!!

 2. Curaçao “wint” bod op FCCA-congres, hoeveel heeft ons dat gekost ?

 3. Breaking news, hé Schotte laat wat van zich horen. Was heel benieuwd wat dit schokkende nieuws zou zijn, dacht even dat hij eindelijk volwassen was geworden, maar nee het kinderachtige nieuws was de bevestiging van een of andere conferentie (waarvan wij er al zovele hebben gehad). En hij bracht dit nieuws alsof alle noden van Curaçao waren opgelost en dat zonder zijn kogelvrije vest. Dat is nog eens courage.

 4. Toen ik dat hoorde via Telenotisia dacht ik, breaking news ?, ze hebben olie aangeboord bij Westpunt of St.Joris baai. Wat een teleurstelling, het was een bevestiging van een conferentie die hier zal plaats vinden. Nou kan ik me wel voorstellen dat Gerrit dat “bijzonder” vindt, maar zo bijzonder is het nou ook weer niet.