• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie zat maandag en dinsdag niet stil. Twee keer moesten agenten eropuit trekken in verband met een melding van mishandeling. Eén keer voor een man wiens vrouw een ketel heet water over zijn hoofd had geleegd en één keer voor een vrouw die flink onder handen was genomen door een collega.

Al rond 6.30 uur ’s ochtends kreeg de politie dinsdag melding van mishandeling bij een huis in Barber. Eenmaal aangekomen troffen zij het slachtoffer aan met brandwonden aan zijn hoofd, gezicht en borst. Vooronderzoek wijst uit dat het slachtoffer en zijn vrouw verwikkeld waren in een heftige discussie, waarna de vrouw een ketel heet water over hem heen goot. De man is behandeld in het ziekenhuis en inmiddels weer thuis. Zijn vrouw is aangehouden.

Gummiknuppel
Een andere patrouille zette maandagavond rond 22.00 uur koers naar de post van een beveiligingsbedrijf aan de Regentesselaan. Een vrouw bleek hier te zijn uitgescholden door een mannelijke collega en te zijn mishandeld met zijn vuist. De mannelijke collega trachtte haar hierna te mishandelen met een gummiknuppel, maar werd tegengehouden door andere collega’s. Hij wist de vrouw desondanks nog een paar flinke trappen te verkopen. Het slachtoffer is na behandeling weer thuis. De verdachte is gearresteerd.

4 reacties op “Gewelddadig begin van de week”

  1. promoveren die man van de beveiliging wat een held !!

  2. @FERDINAND:hefe ceurpo polisial.

  3. @RABBI: En welk leger (van een vreemde natie) neem je mee om Souax schoon te vegen? Dat gaat niemand doen. De lokale overheden hebben daar allemaal familie zitten en ze weten dat wetten daar NIET gelden… daar heersen de capo’s…

  4. al het gespuis opsluiten