• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Jacinta Constancia ontmoette vandaag op het Kabinet van Curaçao in Den Haag Geert Bergsma, secretaris van College Financieel Toezicht (CFT) van Curaçao. Er werd tevens kennis gemaakt met de gevolmachtigde minister Sheldry Osepa.

Er werd over de begroting van Curaçao gesproken. Tevens werden de mogelijkheden om aan de begroting te voldoen bij de bouw van een  nieuw ziekenhuis op Curaçao besproken.

Munt
Minister Osepa ontving van secretaris Bergsma een munt, die door het CFT geslagen is. De munt wordt maar aan een beperkt aantal mensen gegeven waarmee wordt samengewerkt. De kernwaarden van het CFT ‘onafhankelijk’, ‘professioneel’ en ‘transparant’ staan op de munt gedrukt.

 

4 reacties op “Constancia ontmoet Bergsma en Osepa”

 1. Nu ze toch in Nederland is zal ze wel gebruik maken van de uitnodiging om naar Harderwijk te gaan, misschien dat de burgemeester haar een job aanbiedt in de visserij, daar heeft zij schijnbaar wel verstand van. Alhoewel, dat harponeren van lionfish is een debacle op onze kosten geworden.

 2. mevrouw Leeflang was niks, maar deze mevrouw is echt erger.
  ik moet zeggen ze is wel mooier, maar van een mooi bord kunnen we niet eten.
  jammer dat er hier niet iemand met een fatsoenlijke oppleiding te vinden is voor deze belangrijke ministerspost.
  maar ja, als je verstand van zaken hebt ga je niet met deze coalitie in zee.
  met het onderwijs, met de gezondheisds zorg,met de economie en ook de sfeer op het eiland gaat het snel berg afwaarts….
  jammer, maar het is niet anders ( ik begin nu echt te intergreren, want een hoop antillianen denken er ook zo over: het is even niet anders……..)

 3. Deze vrouw heeft scholing nodig…. !

 4. Laat deze mevrouw eerst even het vangen van de Lionfish regelen voor ze weer op reis gaan en een vermogen aan belastinggeld opmaakt;
  Laat deze mevrouw eerst even het dispuut met de medisch specialisten regelen;
  Laat deze mevrouw eerst even de bouw van een nieuw ziekenhuis regelen;
  Laat deze mevrouw zich eerst even gewoon met haar “eigen” departement bezighouden. daar heeft zij de handen vol aan…hoezo bespreken begroting…daar heeft deze mevrouw al helemaal geen verstand van. Trouwens wie wel van deze regering??