• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Jacinta Constancia vergadert deze week met haar ministerie om de dienstverlening aan het publiek te optimaliseren. Tijdens de vergaderingen staat de nieuwe structuur van het ministerie en wijzigingen van het werk centraal.

Constancia vergadert met medewerkers van enkele departementen van haar ministerie. Werknemers van hygiëne zaken, jeugdgezondheidszorg en het bestuursorgaan van het ministerie woonden de vergadering bij in het WTC. De minister liet weten dat de locatie van AVB, wat voorheen LVV was, het centrum wordt van waaruit het ministerie in de toekomst zal worden bestuurd.

Dienstverlening
De locaties worden opgeknapt en voorzien van alle faciliteiten die zij nodig hebben. De bedoeling is om in de toekomst een kantoor te bouwen waarin verschillende overheidsdepartementen worden ondergebracht. Op deze manier wordt de uitgaven aan huur van gebouwen aanzienlijk verminderd. Minister Constancia gaat door met deze informatierondes om de dienstverlening van de gemeenschap te verbeteren en om contact met haar medewerkers te behouden.

4 reacties op “Constancia pakt dienstverlening aan”

 1. Als de dienstverlening net zo wordt als het vangen van de Lionvis komt het allemaal goed.
  Dan blijven de bussen met verf waarschijnlijk ook op het kantoor van deze minister staan.

  Wat een gepruts!!!

 2. Dat dagje vissen is goed voor de team-building.

 3. Wedden dat al de ambtenaren een dagje met haar mee mogen om te gaan vissen, nee niet met die harpoenen maar gewoon met een lijntje, stukje aas, loodje.

 4. Alle ambtenaren, van haar ministerie, krijgen een harpoen cadeau !