• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Statenvoorzitter Ivar Asjes heeft gisteren vergaderd met president Elias Castillo van het Latijns-Amerikaanse parlement Parlatino. Dit gebeurde op het hoofdkantoor in Panama City. Asjes benadrukte tijdens het gesprek dat Curaçao meer contact en samenwerking wil in de regio.

Umberto Pelaez Gutierrez, bestuurssecretaris van Parlatino, was ook aanwezig bij het gesprek. Asjes heeft met het duo van gedachten gewisseld over verschillende actuele onderwerpen die spelen in ons land als lid van Parlatino. Curaçao als onderdeel van het Caraïbisch gebied en Latijns-Amerika kwam ook aan bod.

Waardering

Castillo sprak zijn waardering uit over de wijze waarop Curaçao deelneemt aan de vergaderingen van Parlatino. Het plan om een nieuw gebouw neer te zetten als permanent hoofdkantoor van Parlatino is ook uitgebreid besproken. De bouw zal naar berekening ongeveer 20 maanden in beslag nemen. Na de vergadering heeft Asjes uit naam van het volk van Curaçao twee beleefdheidsgeschenken overhandigd.

4 reacties op “Asjes ontmoet Elias Castillo”

  1. jaja

  2. Heeft hij nog aan Elias Castillo gevraagd hoe het met Parlatino’s reactie op de Rijkswet Personenverkeer staat ? Voor het geval hij (Elias Castillo) niet weet waar het over gaat zal Eunice Eisden hem zeker graag een “refreshment explanation” komen geven, toch Eunice ?

  3. Meer samenwerking in de regio? Volgens mij is zijn vriendje Dos Santos anders aardig bezig om juist samenwerkingen in de regio om de zeep te verhelpen..

  4. Prachtig nieuw pak Ivar!