• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – ”Er zitten kwade bedoelingen achter om Joran schade te doen”, laat de advocaat van Joran van der Sloot Máximo Altez weten. “Hij wil juist zijn leven veranderen en gaat naar de kerk.” Volgens de advocaat is het verhaal dat Van der Sloot medegevangen zou hebben neergestoken totaal uit de lucht gegrepen.

Volgens Nu.nl wil Altez de geruchtmakers voor de rechter slepen. De Amerikaanse David Wright en de Peruaanse journaliste Vanessa Davila Cuibin deden in Panorama verslag van Van der Sloots gewelddadige praktijken in de Castro-Castro gevangenis. Zo zou de 23-jarige meerdere medegevangenen hebben neergestoken.

5 reacties op “‘Joran wil leven juist veranderen’”

 1. heerlijk Joran ! dushi bo ta hasi….. dit is je verdiende loon ! ….

  mentaal helemaal op ! hahahahh heerlijk dit leedvermaak !
  ga zo door joran … zulk nieuws is beter dan geen nieuws…
  World famous in prison ! what a star you are !

 2. Een beetje in de slachtofferrol kruipen. Daar hebben ze in Peu mooi geen boodschap aan.
  De Castro-Castro gevangenis is voor de komende 30 jaar zijn huiskamertje…tenminste als ze hem voor die tijd niet omleggen.

 3. Voorlopig is Joran een verdachte en niets meer dan dat. Laat al die grootpraters en zelfverklaarde misdaadjournalisten eindelijk eens met snoeiharde bewijzen komen. Lekker karaktermoord plegen omdat mamma Holloway ‘iets met de CIA te maken heeft’… dat stinkt aan alle kanten. Die Amerikanen zijn gewoon deel van het complot. Dat Joran een notoire leugenaar is, lijkt me evident. Maar voorlopig moet het OM twee maal moord met voorbedachte rade BEWIJZEN en dat lijkt me vooralsnog geen haalbare kaart.

  Innocent until proven guilty! — en nee, dit is geen pleidooi voor Joran —

 4. Er is zeker een leuke misdienares in die kerk !

 5. Joran is een narcist. Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Narcist
  Die geeft niet om andere mensen en is alleen bezig om zijn straf zo laag mogelijk te krijgen.