• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Volgens premier Gerrit Schotte is de naamsverandering van het Peter Stuyvesant College (PSC) pas een feit als de ministerraad heeft getekend. Tot die tijd is er volgens hem nog van alles mogelijk. Dit zei Schotte gisteren op het Brionplein. Van de protestgroep PSC for Democracy is hij niet op de hoogte.

9 reacties op “Naam PSC nog niet van kracht”

 1. Voor de dienstreis naar Nederland om 10-10-10 te ondertekenen kregen ze ANG 10.000 zakgeld! Wiels us er naartoe gegaan maar heeft niet deelgenomen aan de vergaderingen- overleggen. Geld opstrijken en weer terugkomen/

 2. @ bezorgde burger. Het was ook cynisch bedoeld. Maar we zijn het eens.

 3. Schotte zegt eigenlijk dat de regeringspartijen niet op één lijn zitten. Hij heeft kennelijk de touwtjes niet in handen. Zodra UTS en Selikor aan de beurt komen stapt MAN uit de regering, want daar zitten hun mannetjes. Hoelang kan deze marionettenregering nog stand houden. @Churandi hij zegt van niks te weten maar is drommels goed op de hoogte. Believe me!

 4. @Churandi, two tumbs up. Midden in de roos!
  Bye the way; Wanneer je op dienstreis gaat krijg je daggeldvergoeding. Je verdient dus in wezen een dubbel salaris!

 5. Dan dat verhaal over dat kogelvrij vest. Hij zegt bedreigt te zijn, de politie weet van niks. Heb sterk de indruk dat hij zichzelf in een underdog positie manouvreert om op die manier nog enige passie voor zijn persoon te kweken. Dus weer zo’n jammerlijke mislukking van hem. Was er laatst ook niet iemand die beweerde afgeluisterd te worden ? Kan me ergens wel voorstellen dat door alle “fratsen” die deze regering uithaald, zij een beetje paranoide worden.

 6. ik ben benieuwd…..maar denk toch dat Schotte eieren voor zijn geld kiest.
  En niet met Wiels de strijd durft aan te gaan…

 7. Dat krijg je er nu van als je bijna nooit op Curacao aanwezig bent. Je weet niet eens wat zich in je thuisland afspeelt. Its a shame!!!!!

 8. ZAL HET DE MINPRES LUKKEN OM DE TIJ ALSNOG TE KEREN????!!!!!!
  HIJ REAGEERT WEL RIJKELIJK LAAT!!!!!

 9. inderdaad mijn naam is haas !