• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Hoe Zit Dat Nou EigenlijkCURAÇAO – Elke week schrijft Versgeperst.com over een actueel onderwerp voor het Dolfijn FM Magazine. Deze week nemen we het Curaçao Beach Resort onder de loep. De plannen staan al een tijd uit, maar vordert het een beetje en hoe zit het met de verkoop van de luxe appartementen?

Een lange boulevard, maar liefst twee rijen met winkels, restaurantjes én appartementen met uitzicht op zee. Dat zijn de ingrediënten van het Curaçao Beach Resort. Hoe staat het met de bouwplannen van dit project en kunnen we binnenkort echt wonen met uitzicht op Seaquarium Beach?

Gebied
Het Curaçao Beach Resort bestaat uit 40.000 vierkante meter terrein. Dit gebied loopt van Lions Dive tot Wet ’n Wild. Mambo Beach, DolfijnFM, Aloha en anderen huren de locatie en zullen zich moeten aanpassen. Zo is Souvenir City bijvoorbeeld al verplaatst.

Verdiepingen
Het is de bedoeling dat de stranden breder worden en de winkels daardoor een stuk naar achteren opschuiven.Op het dak van de winkels komt een boulevard. Aan de boulevard komt een tweede rij met winkels en restaurantjes. Op het dak hiervan komen de appartementen. De parkeerplaatsen voor de bewoners komen hieronder, op hetzelfde niveau als de tweede rij winkels. Bezoekers van Seaquarium Beach hoeven zich geen zorgen te maken over parkeerplaatsen: er blijft een strook aan de weg over voor de auto’s. Later zullen er wellicht meer verdiepingen voor deze auto’s volgen.

In volle gang
“Het project bestaat uit twee delen, namelijk Curaçao Beach Resort en Curaçao Beach Boulevard. Met de bouw van de boulevard zijn we al een tijdje bezig”, laat Fleur Rutten van makelaarskantoor International Fine Living weten. “De voorbereidingen voor de echte bouw, dus hetgene wat de mensen zullen zien, zijn in volle gang. De definitieve tekeningen zijn nu bekend en vanaf mei zal het bouwen goed zichtbaar zijn.”

Geen zorgen
Er is geen sprake van bouwplannen die op de tocht staan nu de plannen definitief zijn en de bouw is begonnen. Rutten maakt zich geen zorgen over de 81 appartementen die dit project moet opleveren. “De verkoop van deze woningen verloopt goed, maar we moeten sowieso eerst de boulevard bouwen omdat de appartementen daarboven komen. Toch voorzie ik geen problemen tijdens de verkoop. Een stukje verderop stonden dertien appartementen te koop die ook allemaal verkocht zijn.”

www.versgeperst.com