• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd naar wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 23-jarige Geraldine van der Voort. Geraldine woont voor zes maanden op Curaçao en vertrekt vanavond naar Bonaire.

“De laatste werkdag van de week alweer. Ik volg mijn afstudeerstage bij Jan Thiel Beach en veel verschillende bezigheden zorgen ervoor dat de dagen voorbij vliegen.  Over vliegen gesproken; vanavond vlieg ik samen met mijn vriendinnetje en huisgenootje naar Bonaire toe voor een cultureel relaxweekendje. Ik ben erg benieuwd hoe het is om na acht jaar weer een keer op Bonaire te zijn! We gaan vanavond lekker eten in een restaurantje ergens aan de boulevard en wie weet doen we daarna nog een drankje. Het zal een groot verschil zijn vergeleken met Curaçao, zeker wat betreft het nachtleven, maar we hebben er zin in.”

Snorkelen
“We hebben nog weinig concrete plannen gemaakt, maar we hebben in ieder geval een grote pick-up gehuurd om zaterdag het eiland te gaan verkennen. De zoutpannen, het Goto-meer en snorkelen bij Lac Bay staan sowieso op de planning!”

Te paard
“Zondag vliegen we pas aan het einde van de middag terug, dus we hebben nog de hele dag op het eiland. We zijn nog in dubio of we flamingo’s gaan spotten en de mangroven zullen verkennen te paard. We hebben thuis paarden gehad sinds ik een meisje was van acht jaar, dus het lijkt me heerlijk om weer even te rijden. Mijn vriendinnetje heeft pas drie keer in haar leven op een paard gezeten, dus dat kan nog lachen worden. We hebben verder niets gepland en laten ons verrassen door het eiland. Ik heb er zin!”

www.versgeperst.com