• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

aftrap Curacao North Sea JazzCURAÇAO – De organisatie van Curaçao North Sea Jazz (CNSJ) heeft de spanning er goed ingehouden. Langzaam, maar zeker kwamen er steeds meer grote namen bij en vandaag maakte zij de laatste sterren bekend. Naast artiesten als Sting en Juan Luis Guerra zal ook Stevie Wonder op het podium van WTC schitteren.

Stevie Wonder verschijnt zaterdag 3 september als een van de headliners op het festival. De wereldberoemde zanger heeft al tijden niet opgetreden en vliegt speciaal voor het CNSJ naar ons eiland. “Hij komt met een entourage van 50, 60 man en het wordt een heel bijzonder optreden”, laat de organisatie weten in een persconferentie.

Andere nieuwe namen
Vrijdag komen Branford Marsalis Quartet en Kassav’ erbij. Eerder werd al bekend gemaakt dat Chic featuring Nile Rodgers, Earth Wind & Fire, Terence Blanchard and Poncho, Sanchez, Danilo Perez Trio en Levi Silvanie zullen optreden.  De namen van de artiesten die bij Mambo en Avila optreden volgen later nog.

Jazzweek

Het startsein voor het CNSJ wordt gegeven op 29 augustus met een gratis concert op het Brionplein. Onder andere Los Van Van zullen de heupen warmdraaien voor de festivaldagen. 1 September gaat het feest verder met een concert van pianiste pianiste Eliane Elias bij Brakkeput Mei Mei. Naast deze concerten worden er ook in het Avila Hotel en op Mambo Beach optredens gegeven. De jazzweek wordt afgesloten op 2 en 3 september in het World Trade Center. De kaarten zijn 185 dollar per persoon per avond.

www.versgeperst.com