• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nederlandse televisieproducent Endemol wil een Curaçaose telenovelle uitzenden. De serie ‘Ki Bo Ke Men’ (‘Wat bedoel je’) moet nog opgenomen worden. De productiemaatschappij maakte vorig jaar opnames voor de trailer die afgelopen zondag getoond werd aan een select publiek.

Volgens de Wereldomroep werd de trailer getoond met als doel geldschieters voor de eerste tien tot vijftien afleveringen te vinden. Het is op Curaçao niet mogelijk om een serie aan een televisiezender te verkopen. Om deze reden moet Endemol op zoek naar een aantal bedrijven die hun geld in dit project willen steken.

Onderwerpen
De serie wordt in het Papiaments opgenomen en is geschreven voor de leeftijdsgroep 10 tot 25 jaar. De serie gaat over zeven jongeren uit één klas, die lief en leed met elkaar delen. Liefde, vriendschap, zwangerschap en criminaliteit zijn de belangrijkste onderwerpen van de serie. Het is de bedoeling dat de opnames van ‘Ki Bo Ke Men’ in december van start gaan.

Cast
Kelly van der Kwast en Alaric Smeets hebben het script van de nieuwe serie geschreven. De cast, met uitzondering van Lieke van Lexmond (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden), komt in zijn geheel uit Curaçao. Elyse Isebia, Roxette Capriles, Richandell Martis, Gwendell Mercelina jr en Ruënna Mercelina hebben allen een rol in de nieuwe serie.

1 reactie op “Endemol werkt aan Curaçaose serie”

  1. Als ze nog figuranten zoeken … 🙂