• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Stanley Lamp Award is afgelopen zaterdag hartelijk in ontvangst genomen door Kolegio Dodo Palm uit Seru Fortuna. “We zijn blij en trots dat onze inzet op deze manier beloond wordt”, vertelt Hayes Nicholls, directeur van de school aan Versgeperst.com.

Naast een trofee kreeg de school ook een cheque van 7500 gulden overhandigd, geld dat goed gebruikt kan worden. “Wij bieden de kinderen van de buurt opvang omdat ze anders buiten de boot vallen”, aldus Nicholls. “Zo krijgen ze bij ons iedere dag een ontbijt en een warme maaltijd. De school staat in een sociaal zeer moeilijke buurt en wij doen echt ons best voor de kinderen.”

Stanley Lamp Award
De Stanley Lamp Award werd zaterdag voor de vijfde keer uitgereikt. De prijs wordt elk jaar door Stichting Stanley Lamp uitgereikt aan personen, organisaties of instellingen die zich richten op de Antilliaanse jeugd. Vorig jaar werd Myron Madura, werknemer van internaat Jongensstad Brakkeput, geëerd door de stichting.

2 reacties op “Dodo Palm wint Stanley Lamp Award”

  1. Deze award is meer dan terecht. Wat de Hr Nicholls en zijn collega’s doen voor de schoolkinderen is ongelooflijk mooi. Stichting Shimaruku Curacao zorgt al meer dan 14 jaar voor de financien voor de warme maaltijden op het Dodo Palm college en sinds enkele jaren ook voor het ontbijt. Moeders uit de buurt koken voor de kinderen op de school en de Hr Hayes Nicholls zorgt voor de rest. Een applaus waard!

  2. FANTASTISCH,

    ER MOETEN MEER VAN DIT SOORT SOCIALE AKTIVITEITEN KOMEN VOOR DE KINDEREN..OPVANG EN BEGELEIDING IS HEEL BELANGERIJK…OOK EEN WARME MAALTIJD DOET WONDEREN.