• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – COP Shoes & Braces opende 25 maart haar deuren voor publiek. De winkel is bedoeld voor kinderen en volwassenen met moeilijke voeten. COP Shoes & Braces levert semi-orthopedische schoenen, verbandschoenen en schoenen zonder stiknaden, speciaal voor diabetici.

Een gediplomeerde podotherapeut onderzoekt de voeten van klanten in de winkel en werkt samen met een schoentechnicus die de noodzakelijke aanpassingen aan de schoenen realiseert. De semi-orthopedische schoenen die verkocht worden, kunnen beter aangepast en gecorrigeerd worden dan ‘gewone’ confectieschoenen.

Passende schoenen
De aanpassingen en correcties worden verricht in de werkplaats van COP. De orthopedische schoenen die op maat gemaakt worden, worden naar Nederland opgestuurd waar de mallen gemaakt worden. Na één of meer pasrondes, beschikt de cliënt uiteindelijk over perfect passende schoenen.

Brace
In de winkel kunnen klanten ook terecht voor een brace voor de pols, enkel, knie en rug. Aanpassingen worden in de winkel verricht. Personeel helpt en adviseert over het gebruik van de hulpmiddelen. COP Shoes & Braces is onderdeel van Curaçao Orthotics & Porthestichs en de SGR-Groep (Stichting voor Gehandicapten- en Revalidatiezorg).

Openingstijden
De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag. Op maandag is de winkel op en van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Van dinsdag tot en met vrijdag is de winkel open van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. De nieuwe schoenenzaak is gevestigd aan de Salsbachweg 20 in Sta. Maria

www.versgeperst.com