• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De voorzitter van stichting Un Bon Hoben pa Un Bon Famia, Majron Maduro, vraagt de samenleving om een steuntje in de rug. Maduro is op zoek naar sponsors voor zestien kinderen uit Fuik en Kinderoorden Brakkeput, zodat zij mee kunnen doen aan de Seù-optocht.

“Onze groep Den Kosecha pa Futuro bestaat uit 32 kinderen. We willen ze natuurlijk het liefst allemaal laten meelopen, maar voor ongeveer de helft komen we op het moment nog geld tekort”, zegt Maduro tegen Antilliaans Dagblad. De voorzitter woont op Seru Grandi bij Fuik, waar hij onder meer een buurthuis voor de jeugd heeft opgericht. Ook werkt hij in Kinderoorden Brakkeput als begeleider. Vroeger woonde hij zelf in Kinderoorden en nu wil hij graag bijdragen aan een betere toekomst voor ‘zijn’ kinderen.

Afsluiting
Daarom probeert Maduro alle kinderen mee te laten doen aan de Seù-optocht. “Voor ons is Seù meer dan alleen meedoen aan een optocht. Onze kinderen hebben gewerkt op de plantage. Ze hebben gezaaid, verzorgd en geoogst. Seù is de afsluiting van een proces. Daarom is het zo belangrijk dat ze allemaal mee kunnen doen.” Voor iedere tweehonderd gulden kan er een kind meedoen aan de optocht van Bada’bou en die van Bada’riba. Hier zit een kostuum bij en de verzorging tijdens de optochten. Wie mee wil helpen of meer informatie wil, kan bellen naar 7386468 / 5173674 / 5676780.

1 reactie op “Op jacht naar sponsors”

  1. op welke dag is dat feest dan ? en ik hoop dat het gaat lukken dat alle kinderen mee mogen doen tijdens de optocht . suuces