• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bezoekers van het gaycruiseship dat momenteel in onze haven ligt te pronken, krijgen een warm ontvangst. Villa Maria opent vanaf 16.00 uur haar deuren voor een schuimparty compleet met strippers, acts en vooral heel veel schuim. Trek je reddingsvest maar aan!
“Om 16.00 uur start de schuimpartij”, laat Angelo Stasia van D’Angelo Organisation weten. “De bedoeling is dat iedereen gewoon lekker komt feesten. Er zijn strippers, verschillende shows en een act van de enige man op het eiland die daadwerkelijk een vrouw is geworden. Er zitten rond de 2500 toeristen op de cruise, maar iedereen is natuurlijk welkom. Lokaal, toerist, man en vrouw.” Het schuimfeest eindigt om 22.00 uur. Kaartjes kosten voor toeristen 20 dollar en voor lokalen 25 gulden.

2 reacties op “Schuimfestijn voor gaytoeristen”

 1. @wancho, de meeste homo haters hebben meestal wat problemen met hun eigen sexuele identiteit.
  de meeste hetero”s hebben geen problemen met gay mensen, want ze zijn niet bedreigend voor hun.
  Als echte kerel hoef je gays niet als een bedreiging te zien, maar als je zelf twijfelt, dan kunnen gays je eigen frustratie naar boven brengen…..

 2. De curacaoenaars moeten oppassen voor de homo invasie. hellupppp. de gays willen curacao overnemen, ze zijn echt gevaarlijker dan hugo chaves! geen homostad op curacao, geen sprake van! een cruise met homo’s gaat nog wel. maar geen enkele homofiel gaat van mijn eiland een homofielen-eiland maken waar er allerlei mannen ongegeneerd staan te tongkussen, snor op snor, vies zeg! bah