• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd naar wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 31-jarige Martijn Verhagen. Martijn gaat dinsdag voor zes weken op vakantie naar Argentinië.

“Gisteravond was ik bij Café De Tijd en Cinco, dus ben ik vandaag nog even aan het bijkomen. Ik ga ‘s middags even hardlopen en dan lekker uit vanavond. Eerst naar Cabana voor Disco Night, dan even naar Mambo voor Tsunami.”

Sporten
“Zaterdag ga ik mountainbiken. Ik houd van sporten en ik vind het erg leuk om over het eiland te crossen. ‘s Avonds wordt het weer gezellig. Eerst wat eten en daarna samen met mijn huisgenoten naar het 80’s/90’s  feestje op Mambo.”

Wereldreis
“Zondag ben ik weer op Mambo. Ik ga even bijkomen bij Latin Beach en een beetje in de ‘Lonely Planet’ reisgids bladeren. Volgende week dinsdag vlieg ik naar Argentinië. Ik ga zes weken op vakantie en daarna kom ik terug naar Curaçao. Twee jaar geleden ben ik acht maanden op wereldreis geweest en het is echt in mijn lichaam blijven zitten. Vandaar dat ik nu ook op Curaçao woon. Als ik terug ben uit Argentinië zal ik beslissen of ik hier op Curaçao blijf of dat ik terug ga naar Nederland.”

3 reacties op “Wat doe jij dit weekend?”

 1. He tinus,

  ben blij dat je eindelijk op vakantie gaat, je zal er wel aan toe zijn hahahha.’

  Gr kev

 2. Ben jij al 31 ja?

 3. Hoi Martijn

  Fijn dat je eindelijk op vakantie gaat

  Een fijne tijd daar

  Groeten

  Pa & Ma