• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De maand april staat voor de Stichting Tegen Kindermishandeling in het teken van het project Do Blue. De kleur blauw staat voor het gevecht tegen mishandeling en seksueel misbruik van kinderen. De stichting hoopt op veel creatieve acties om kindermisbruik onder de aandacht te krijgen.

Om de problemen bij het grote publiek bekend te maken, vraagt de stichting aan iedereen om tijdens Do Blue op een creatieve manier mee te werken aan het project. Het personeel van bedrijven wordt gevraagd hun kledingstijl voor één maand te veranderen en in het blauw gekleed te gaan.Ook kunnen kantoren blauw worden versierd. Verder worden bedrijven gestimuleerd om promotiemateriaal te verspreiden, waarmee een Blue Ribbon Award kan worden verdiend. Iedereen mag meedoen aan het project. Bel voor meer informatie naar 6971235.

Bestrijding
De Stichting Tegen Kindermishandeling houdt zich bezig met de preventie en bestrijding van mishandeling, seksueel misbruik en verwaarlozing van kinderen. Binnengekomen meldingen worden doorgestuurd voor verder onderzoek en daarnaast geeft de stichting voorlichting. Er wordt samengewerkt met tientallen organisaties op Aruba, alle Antilliaanse eilanden en in Nederland.

1 reactie op “Blauwe maand tegen kindermisbruik”

  1. De vraag is; Wanneer gaan al die stichtingen die pretenderen voor kinderen en gezinnen op te komen eens samenwerken? Zou er met veel minder geld en gebundelde krachten eindelijk WERKELIJK het leed aangepakt worden.