• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er komen vier extra voorstellingen van de veelbesproken documentaire Curaçao. Tijdens de première gisteren was de zaal totaal uitverkocht en ook dit weekend lijkt dat het geval te zijn. De documentaire laat volgens de makers de nog steeds bestaande kloof tussen Nederlanders en lokalen zien.

Bij Teatro Luna Blou wordt de film maandag 21, woensdag 23 en donderdag 24 maart vertoond om 19.30 uur. Zondag 27 maart vindt er om 20.00 uur een extra voorstelling plaats. Kaartjes kosten 13,50 gulden per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa. De film is Nederlands gesproken en Engels ondertiteld.

8 reacties op “Extra voorstellingen Curaçao”

 1. We vinden elke film waardeloos die gegeneraliseerd en met 10 vingers staat te wijzen naar een aantal die het verpest voor de rest. Dat is het hele probleem met racisme: Elke cultuur heeft rotte appels, sommige mensen zijn te lui of oppervlakkig om verder te kunnen kijken dan die paar appels.

  In elk land op de wereld waar buitenlanders zich vestigen ontstaan ook problemen, dat is niet uniek voor Curaçao. Als wij met zn allen ons lekker blijven focussen op de mensen die zich niet kunnen en willen aanpassen, blijven wijzen en schreeuwen ‘zie je nou wel dat jullie zo zijn’, komen we inderdaad nooit verder.

  Overigens kwamen de Curaçaoenaars er ook niet best vanaf. Volgens deze ‘spiegel’ werken alle donkere mensen in de bediening, knippen heggen of vullen vakken. Ik weet niet of het iemand is opgevallen, maar het deel dat je Curaçaoenaars ziet dansen in deze tijd op ‘Esta dushi’ gaat het beeld langzaam over naar zwart-wit en zie je slaven geboeid staan dansen…Dat vind ik ronduit denigrerend!

 2. We vinden de film waardeloos omdat er een negatief beeld over nederlanders wordt geschept. Dat zijn wij natuurijk niet gewend. Tegerlijkertijd vinden we alle fims die een eenzijdig beeld geven over moslims, antillianen, turken enz. allemaal zeer goed en representatief. Denk maar aan Fitna van Geer Wilders door de hele nederlandse bevolking werd geprezen.

 3. Beste wansito, ik heb afegelopen vrijdag de film in amsterdam gezien bij bioscoop:smart project space. het draait er nog steeds

 4. Waardeloze documentaire. Idd regelrecht de prullenbak in.

 5. De film is een product van makambas die makambas afzeiken en zo hopen ze hogerop te komen.. zeer slechte film..

 6. Het voor mij een zeer intersant onderwerp!!!! Jammer dat ik het niet kanzien… Dus hierbij een vraag/oproep: Is het mogelijk om een CD hiervan te kopen/is het mogelijk om dit zeer interesant maatschappelijk onderwerp OOK hier in Ned. te zien/kopen, zodat ik OOK MIJN mening hierover kan/zal ventilleren!!!!!!!!!!!!!!!!

  Alvanst bedankt……
  Wansito Trukupee

 7. Deze film is gemaakt door betweterige, relnichterige makamba’s die hun eigen mensen te kakken willen zetten. Dat heel veel Curaçaoenaars een negatief zelfbeeld hebben komt niet door de makamba, maar is het gevolg van hun eigen beleid!
  Het merendeel van de politeke partijen willen ‘domme’ kiezers kweken zodat ze alleen maar wat retoriek nodig hebben om stemmen te winnen en niet afgerekend hoeven worden over zaken met ‘inhoud’, dat is de waarheid!
  De Nederlander heeft er werkelijk niets mee te maken, de Curaçaoenaar discrimineert werkelijk alles en iedereen, zelf de eigen familie ontkomt er niet aan, de Curaçaoenaar wil niet met mensen omgaan die maatschappelijk boven hun staan, pure jaloezie uiteraard en zo is het cirkeltje rond.

  Deze film kan regelrecht de prullenbak in en zet makers met ‘prek en veren het eiland af als voorbeeld voor andere makers van wanproducten!

 8. FANTASTISCH