• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO- Ook dit jaar gaan de leerlingen van het Peter Stuyvesant College op reis. De bestemming is Puerto Rico. Om de reis te financieren en betaalbaar te houden, organiseren de leerlingen van de school een fundraisingconcert.

De studiereis is bedoeld om dingen te leren. Er worden scholen en universiteiten bezocht en er is een uitwisseling met een lokale school. Ook wordt er een bezoek gebracht aan de oude stad San Juan en aan verschillende musea.

Concert
Al twee maanden is een groep leerlingen bezig met het in elkaar zetten van dit concert. De show bestaat uit een groot aantal pop-rocknummers. Er spelen twee bands en er treedt een breakdancegroep op.

Toegangskaarten 
Het concert vindt plaats op 26 maart van 19.00 tot 21.00 uur in de gymzaal van de International School. De kaartjes kosten vijftien gulden en zijn verkrijgbaar bij de administratie van de school, op schooldagen tussen 8.00 en 17.00 uur. De opbrengst gaat volledig naar de studiereis.

2 reacties op “Aan het werk voor een reis”

  1. Vraag WIELS maar voor geld ! WIELS WIL OOK JULLIE NAAMSVERANDERING SPONSOREN !
    dus dit tripje kan er ook bij… geen geld voor een opknap beurt… geen geld voor meubilair of andere dingen die opgeknapt moeten worden… maar een tripje en een naamsverandering , Daarbij heb je maar een MAN nodig …en dat is WIELS ! ……

  2. Beste studenten, is het al bekend onder welke naam jullie dit tripje gaan maken ?